پارس ناز پورتال

لکه های سیاه موز ضد سرطان هستند

لکه های سیاه موز ضد سرطان هستند

لکه های سیاه موز ضد سرطان هستند 

تحقیقات جدید نشان داده است که لکه های سیاهی که در اثر ماندن موز ایجاد می شوند خاصیت مفید ضد سرطانی دارند. هیچ می دانستید همان موزهایی که بعد از یک روز ماندن در یخچال سیاه می شوند و شما از پذیرایی میهمانان با آنها ،خجالت زده می شوید ، دارای خاصیتی است که سلول های سرطانی را می کشد و هر چقدر سیاه تر هم شده باشد این خاصیت را بیشتر دارد ؟

 

پس از این به بعد موزهای خیلی رسیده و نرم را که پر از لکه های تیره هستند و اگر به هر کسی آنها را تعارف کنید نوعی توهین حساب می شود ،دور نریزید زیرا آخرین تحقیقات دانشمندان ژاپنی نشان می دهد که موزهای له شده و سیاه دارای ماده معجزه آسای تی – ان – اف است که قدرت مبارزه با سلول های سرطانی و از بین بردن آنها را دارند و هر چقدر موز رسیده تر و سیاه تر باشد بیشتر دارای این ماده است.

 

بر اساس تحقیقات دانشمندان ژاپنی در میان میوه هایی که خاصیت ضد سرطان دارند مثل انگور – سیب – هندوانه – آناناس – گلابی – و خرمالو، موز خاصیت بیشتری در افزایش گلبول های سفید و قوی کردن سیستم ایمنی بدن و شکست دادن سلول های سرطانی دارد زیرا میزان ماده تی – ان – اف در موزهای رسیده از میوه های دیگر بیشتر است .

 

از این به بعد موزهای زرد و شاداب را نخورید و صبر کنید تا سیاه و پژمرده شوند آنوقت آنها را بخورید زیرا موز رسیده هشت برابر بیشتر از موز نرسیده تی – ان – اف دارد به عبارت دیگر هشت برابر بیشتر خاصیت ضد سرطان دارد .

 

دانشمندان ژاپنی خوردن یک موز را در روز توصیه می کنند.