پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

فویل آلومینیومی برای انسان مضر است

فویل آلومینیومی برای انسان مضر است

فویل آلومینیومی برای انسان مضر است 

معمولا غذاهای خود را وقتی بیرون می بریم داخل فویل آلومینیومی پیچیده و با خود حمل می کنیم غافل از این که این کار برای سلامت ما مضر است. استفاده از فویل های آلومینیومی می تواند به سلامتی ما آسیب وارد کند یا خیر؟محققین بسته بندی مواد غذایی با فویل را برای سلامتی مضر میدانند بهتر است از جای گرفتن این ماده خطرناک در بدنتان پیشگیری کنید.

 

دانشمندان علوم پزشکی، تغذیه و بهداشت عمومی نسبت به پخت و پز و یا نگهداری مواد غذایی برای مدت طولانی در فویل آلومینیومی هشدار دادند.این فویل‌های آلومینیومی که به صورت جعبه های کوچک یا ورق به طور گسترده‌ای در آشپزخانه‌ها و رستوران‌ها به خصوص برای نگهداری یا جابجایی غذا از مکانی به مکان دیگر مورد استفاده قرار می گیرند،

 

از نظر دانشمندان علوم تغذیه و بهداشت برای سلامتی انسان زیان آور هستند.به گزارش روزنامه بریتانیایی «دیلی میرور» محققان دانشگاه مصری “عین شمس” طی یک تحقیق علمی به این نتیجه رسیدند که پخت و پز گوشت در فر با استفاده از برگ‌های آلومنیومی یا نگهداری غذا به مدت طولانی خطری جدی برای سلامت عمومی انسان دارد، حتی اگر این مواد غذایی پخته شده و یا در دمای مناسب نگهداری شده باشد.

 

روزنامه بریتانیایی از قول خانم دکتر غاده بسیونی یکی از کارشناسان مواد غذایی دانشگاه عین شمس، نوشت:«مواد غذایی هنگام پخت وپز یا زمان نگهداری تحت تاثیر مواد اکسید آلومنیوم موجود در این فویل ها قرار می گیرد و در نتیجه مقداری از این اکسیدها وارد مواد غذایی می شوند وباعث آسیب هایی به سلامت انسان می شوند.

 

بسیونی گفت:«وقتی شما غذا در یک قابلمه از آلومینیوم در فر می گذارید و با ورق آلومنیم آن را می پیچانید و در فر می گذارید با افزایش درجه حرارت فر، فرآیند اکسیداسیون آلومنیوم و غذا رخ می دهد و مقداری از مواد اکسید وارد غذای ما می‌شود به خصوص هنگامی که عمل پخت و پز در دمای بسیار و با دمای گرم صورت بگیرد».

 

بسیونی گفت:«تحقیقاتی در این زمینه انجام داده که ثابت می کند فویل آلومینیوم یا پوشش مواد غذایی با ورق های آلومینیوم برای سلامتی زیان آور است زیرا مواد آلومنیوم طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی حاوی مقادیر زیادی ذرات اکسید است که در نهایت تهدیدی برای سلامتی انسان به شمار می رود».

 

دکتر بسیونی اظهار داشت:«جسم انسان قادر است که مقداری از مواد آلومینیوم را در خود هضم کند اما این مقدار در سطحی بسیار کم می تواند در جسم انسان جا بگیر د اما بیشتر از آن مقدار به زیان سلامتی انسان خواهد بود.».استاد دانشگاه عین شمس گفت:« برای کسی که وزن او 60 کیلو است، بیشتر از 40 میلی گرم آلومنیوم برای او زیان آور است».

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ