پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

غذای خوشمزه با خوراک اسفناج و قارچ چینی

مجموعه : آموزش آشپزی

غذای خوشمزه با خوراک اسفناج و قارچ چینی

غذای خوشمزه با خوراک اسفناج و قارچ چینی

امروز با شما هستیم با یک غذای خوشمزه با خوراک اسفناج و قارچ چینی. شما می توانید جهت بهتر شدن طعم خوراک اسفناج و قارچ از قارچ های آسیایی که به صورت کنسرو در فروشگاه های شرقی موجود است, استفاده نمایید.

 

در صورت در دسترس نبودن, می توانید قارچ دکمه ای را جایگزین آن نمایید.

 

مواد لازم :

دانه کاج : 25 گرم
برگ ریز و تازه اسفناج : 500 گرم
پیاز قرمز : 1 عدد
سیر : 2 حبه
روغن نباتی : 3 قاشق غذاخوری
کنسرو قارچ چینی یا آسیایی , آبکش شده : 425 گرم
کشمش : 3 قاشق غذاخوری
سویا سس : 2 قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم

 

طرز تهیه :

1. یک وک یا ماهیتابه بزرگ چدنی را گرم نمایید .

 

2. دانه های کاج را بدون روغن در آن تفت داده تا طلایی و برشته شوند . آن ها را با کفگیر بیرون آورده و تا زمان نیاز کنار بگذارید .

 

3. اسفناج را کامل شسته , برگ های آن را از ساقه های بلند جدا نمایید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه کاملا خشک نمایید .

 

4. با استفاده از یک چاقوی تیز , سیر و پیاز قرمز را ورقه نمایید .

 

5. روغن آفتابگردان را در وک یا ماهیتابه گرم نموده , سیر و پیاز را درون آن ریخته و یک دقیقه تفت دهید تا نرم شوند .

 

6. اسفناج و قارچ را به آن ها اضافه نموده و به تفت دادن ادامه دهید تا برگ ها نرم شده و جمع گردند .

 

7. کشمش , دانه کاج و سویا سس را به مواد داخل وک افزوده و به سبک شرقی تفت دهید تا مواد کاملا با یکدیگر مخلوط شوند .

 

8. جهت طعم بهتر به آن نمک زده و داخل ظرف مخصوص پذیرایی گرم شده , سرو نمایید .

 

توصیه سرآشپز :

کشمش ها را قبل از مصرف , در آب خیس دهید تا پف نمایند و خشک نباشند .

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ