از انواع سوپ ها این یکی منحصر به فرد است چون در پخت آن از ماهی کمک گرفته ایم. با یک کنسرو تن و کمی گوجه فرنگی می توانید که غذای فوری تهیه کنید.
مواد لازم جهت تهیه سوپ ماهی تن با کاری :
1. گوشت ماهی تن کنسرو شده درآب : 200 گرم
2. کره : 1/2 قاشق غذاخوری
3. پیاز ریز خرد شده : یک عدد
4. سیر ریز خرد شده : یک حبه
5. آرد ساده : 2 قاشق غذاخوری
6. پودر کاری : 2 قاشق چای خوری
7. کنسرو گوجه فرنگی گوشتی : 400 گرم
8. برنج سفید : 3 قاشق غذاخوری
9. کدو سبز نازک حلقه شده : یک عدد
10. خامه : 125 میلی لیتر
11. نمک : به میزان لازم
12. فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه سوپ ماهی تن با کاری :
1. ماهی تن را آبکش نمایید و آب آن را در پارچ مدرجی بریزد ، آب جوش را اضافه نمایید تا اندازه 600 میلی لیتر را نشان بدهد .
2. کره را داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط آب نموده . پیاز و سیر را افزوده ، به مدت 5 دقیقه تفت داده و مرتب هم بزنید .
3. آرد و پودرکاری را اضافه نموده وبه مدت 2 دقیقه به پخت ادامه دهید .
4. به آرامی نیمی از مخلوط آب تن و آب را به قابلمه اضافه نموده و خوب هم بزنید . مواد را از ته ظرف هم بزنید تا با آرد در مواد حل شود . باقیمانده مخلوط را اضافه نموده . مواد را مرتب هم بزنید و بگذارید به جوش بیاید . گوجه فرنگی ها را اضافه کرده و با قاشق مخلوط نموده . وقتی تقریبا سوپ دوباره به جوش آمد ، برنح را اضافه نموده و حرارت را کم نمایید . درب ظرف را ببندید و بگذارید به مدت 10 دقیقه به آرامی بجوشد .
5. ماهی تن و کدو سبز را به سوپ اضافه نموده ، به مدت 15 دقیقه تا زمانی که سبزیجات و برنج نرم شوند به پخت ادامه دهید .
6. خامه را بیافزایید و بسته به ذائقه خود به سوپ نمک و فلفل بزنید . بگذارید به مدت 3 تا 4 دقیقه بپزد تا کاملا گرم شود . سوپ را با ملاقه داخل کاسه های گرم ریخته و سرو نمایید .برای تهیه یک ناهار فوری ، سوپ ماهی تن با کاری خوشمزه از مزیت دو ماده اولیه آماده یعنی کنسروتن ماهی و کنسرو گوجه فرنگی که احتمالا بیشتر اوقات در دسترس شما هستند ، برخودار است .