پارس ناز پورتال

طرز تهیه کیک پنیر با سیب

مجموعه : آموزش آشپزی
طرز تهیه کیک پنیر با سیب

مواد لازم خمیر کیک :
کراکر سبوس دار گندم      سه فنجان
 کره آب شده     نصف فنجان

طرز تهیه :
فر را از قبل با حرارت 325 درجه فارنهایت داغ کنید . کراکر و کره را در مخلوط کن با هم مخلوط کنید ، سپس آن را روی سینی پخت ریخته وفشرده کرده و آن را کنار بگذارید .

مواد داخل کیک :
 پنیر خامه ای     800 گرم
 شکر     یک فنجان
 وانیل     یک قاشق چای خوری
 تخم مرغ      4 عدد
 آرد      یک چهارم فنجان
دارچین     3 قاشق چای خوری
آب سیب     یک چهارم فنجان
سیب پوست کنده     14 برش

طرز تهیه :
در یک کاسه بزرگ ، پنیر خامه ای ، شکر و وانیل را با هم ترکیب کرده و در مخلوط کن با سرعت متوسط مخلوط کنید . تخم مرغ ها را یک به یک به آن اضافه کنید . آرد ، دارچین و آب سیب را به آن افزوده و به آرامی مخلوط کنید . مخلوط بدست آمده را روی خمیر بریزید . خمیر بدست آمده را به مدت یک ساعت بپزید . سپس برشهای سیب را روی کیک بریزید و 20 تا 30 دقیقه دیگر آن را بپزید . قبل از سرو کردن ، یک شب ، کیک را در یخچال نگه دارید