هلو میوه پرطرفداری است و ما هم آن را در تهیه کیک به کار گرفته ایم تا یک عصرانه عالی را با کیک هلو تجربه کنید. حالا که هنوز کمی فرصت باقی است و فصل هلو تمام نشده، طرز تهیه کیک هلو را به شما آموزش می دهیم. کیک هلو عصرانه و دسر بسیار خوشمزه ای است.
مواد لازم:
هلو ۴ عدد
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
بادام ۶۰ گرم
بیکینگ پودر ۳ قاشق چای خوری
آرد ۲۲۵ گرم
تخم مرغ ۶ عدد
کره ۲۵۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
مارمالاد به میزان لازم
طرز تهیه:
1. از قبل فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
2. در کاسه ای، کره (به دمای محیط) و شکر را با همزن برقی بزنید تا یکدست و کمرنگ شود.
3. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن مواد را بزنید.
4. آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کنید و روی سایر مواد الک کنید.
5. در نهایت پودر بادام و وانیل را به مواد اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.
6. قالب مورد نظر را چرب کنید و خمیر را در آن بریزید. برش های هلو را روی خمیر بچینید و بعد آن را برای ۵۰ در قیقه در فر قرار دهید.
7. کیک را از فر خارج کنید و مارمالاد هلو را روی آن بریزد و بگذارید تا خنک شود.
نکاتی در مورد تهیه ی کیک هلو:
1. پوست هلو را بگیرید و هسته آن ها را خارج کنید. سپس هر هلو را ۶ قاچ کنید.
2. از مارمالاد هلو استفاده کنید.