این کیک با انواع میوه تهیه میشود و بنابراین برای ایجاد شیرینی نیازی به افزودن شکر ندارد. در ادامه طرز تهیه را میبینیم.
مواد لازم جهت تهیه کیک میوه ای بدون شکر :
1. کره , سرد شده و به قطعات کوچک خرد شده : 150 گرم
2. آرد معمولی : 350 گرم
3. بکینگ پودر : 2 قاشق چای خوری
4. پودر ادویه مخلوط : 1 قاشق چای خوری
5. برگه زردآلو , خرد شده : 75 گرم
6. خرمای خشک , خرد شده : 75 گرم
7. گیلاس شکری , خرد شده : 75 گرم
8. کشمش : 100 گرم
9. شیر : 125 میلی لیتر
10. تخم مرغ , زده شده : 2 عدد
11. پوست رنده شده پرتقال : 1 عدد
12. آب پرتقال : 6 قاشق غذاخوری
13. عسل : 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک میوه ای بدون شکر :
1. قالب گرد 20 سانتیمتری را با کمی کره چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید .
2. آرد , بکینگ پودر و پودر ادویه مخلوط را داخل کاسه ای الک نمایید .
3. کره را به این مواد خشک اضافه نموده و با نوک انگشت مالش دهید تا شبیه به خرده نان شود .
4. زردآلو , خرما , گیلاس شیرین , کشمش را با شیر , تخم مرغ زده شده , پوست رنده شده ی لیمو و آب لیمو مخلوط نمایید .
5. عسل و مخلوط میوه را به مواد خشک اضافه نموده , آنقدر هم بزنید تا نرم و کش دار شود . مواد را با قاشق داخل قالب کیک آماده ریخته و روی سطح کیک را صاف نمایید .
6. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 1 ساعت بپزد تا اگر سیخی را وسط کیک فرو بردید , مواد به آن نچسبند .
7. قبل از بیرون آوردن کیک بگذارید درون قالب بماند تا سرد شود .
توصیه سرآشپز جهت تهیه کیک میوه ای بدون شکر :
جهت تنوع در نوع میوه کیک میوه ای , می توانید یک عدد موز رسیده پوره شده را جایگزین عسل نمایید .