پارس ناز پورتال

طرز تهیه چاو چامین گوشت چینی

مجموعه : آموزش آشپزی
طرز تهیه چاو چامین گوشت چینی

طرز تهیه چاو چامین گوشت چینی 

چاو چامین گوشت از آن دسته از غذاهای چینی است که به مذاق ایرانی ها خوش آمده و ما هم می توانیم آن را در خانه درست کنیم. چاومین گوشت واقعا راحته در اکثر رستوران ها پرسی سرو می شود و به صورت تفت و خیلی انواع دیگر به صورت سوپی. چامین گوشت یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای چینی است که با ذائقه ایرانیان بسیار سازگار است

 

مواد لازم :

سس سیر (برای ذائقه خودتان) خیلی کم
سس ورچستر شایر 100 گرم
سویا سس 100 گرم
جوز هندی نصف قاشق چای خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
ادویه خاجا نصف یک قاشق چای خوری
اجی نو موتو یک قاشق چای خوری
استرانیس یک قاشق چا خوری
جوانه ماش یا گندم 100 گرم

 

فلفل دلمه رنگی مثل سبز قرمز زرد نارنجی هرنگ که خودتون دوست دارین یک یا دو عدد
کدو یک عدد
فیله گوشت گوساله (به صورت خلالی) 300 گرم
سس اویستر صدف 100 گرم
روغن زیتون (برای تفت به میزان دلخواه) ..

 

طرز تهیه:

1-سبزیجاتی که خدمتتون عرض شد را از قبیل فلفل دلمه و کدو را خلالی به اندازه های یک دست برش دهید.

 

2-اول در داخل قابلمه ای که اب ان در حال جوش است به مدت نیم دقیقه با توری نگه دارید تا کمی نرم شود و رنگ خودش را از دست ندهد.

 

3-اکنون سریع زیر اب سرد سردشون کنید.

 

4-درون مایتابه خود گوشت های خود را با سس های ذکر شده و روغن زیتون کمی تفت دهید.

 

5-و سپس سبزیجات را اضافه کرده و ادویه جات را هنگام تفت اضافه کنید.

 

6-فراموش نکنید مرحله تفت پایانی شما که مرحله مخلوط سبزیجات و گوشت هست.

 

7-باید تنها دو دقیقه طول بکشد.

 

8-در غیر اینصورت رنگ زیبای بشقابتون حفظ نخواهد شد.

 

9-جوانه ماش یا گندم را برای تزیین استفاده کنید، یا از کمی نودل سرخ شده.

 

10-باید ذکر کنم که نودل سرخ شده هم طعم خوبی داره بستگی به ذائقه خودتون داره.

 

11-اگر به خاجا یا استرانیس و یا اجی نو موتو دسترسی ندارید میتونید طعم غذای خود را بر پایه ادویه های زیر ببندید.

 

سس سیر یا پودر سیر
فلفل سیاه
جوز هندی
کمی پودر میخک

 

12-جعفری خشک خیلی کم و کمی تخم گشنیز اسیاب شده.