پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

طرز تهیه پیراشکی سیب خوش طعم

طرز تهیه پیراشکی سیب خوش طعم

طرز تهیه پیراشکی سیب خوش طعم 

پیراشکی اگر با طعم سیب باشد حتما پرطرفدار خواهد بود و برای دورهمی ها گزینه اول برای پذیرایی می باشد.پس شما هم حتما آن را امتحان کنید. 

 

مواد لازم جهت تهیه پیراشکی سیب :

1. آرد معمولی : 100 گرم
2. نمک : به میزان لازم
3. پودر دارچین : نصف قاشق چای خوری
4. آب گرم : 175 میلی لیتر
5. روغن نباتی : 4 قاشق چای خوری
6. سفیده تخم مرغ : 2 عدد
7. سیب , پوست کنده : 2 عدد
8. روغن نباتی یا روغن آفتابگردان جهت سرخ نمودن : مقداری
9. شکر دانه ریز جهت تزیین : مقداری
10. دارچین جهت تزیین : مقداری

 

مواد لازم جهت تهیه سس :

1. ماست طبیعی : 150 میلی لیتر
2. اسانس بادام : نصف قاشق چای خوری
3. عسل شفاف ( بدون موم ) : 2 قاشق چای خوری
طرز تهیه پیراشکی سیب :

طرز تهیه پیراشکی سیب خوش طعم

1. آرد و نمک را داخل کاسه ای بزرگ الک نمایید .

 

2. پودر دارچین را افزوده و خوب مخلوط نمایید . سپس آب گرم و روغن گیاهی را بیافزایید و خوب هم بزنید .

 

3. سفیده تخم مرغ ها را آنقدر هم بزنید تا سفت شوند و با برگرداندن ظرف , از آن نریزد . سپس آن را به خمیر اضافه نمایید .

 

4. با استفاده از چاقویی تیز , سیب را به تکه های بزرگ خرد نمایید و داخل خمیر بریزید .

 

5. روغن را داخل ماهیتابه ای گود حرارت دهید تا به دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت برسد یا دمایی که بتواند چند تکه نان را در عرض 30 ثانیه سرخ نماید . اکنون سیب ها را به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ نمایید تا رنگشان طلایی شود و پف نمایند .

 

6. پیراشکی های سیب را با کمک کفگیر از روغن در آورید و روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن آن ها گرفته شود .

 

7. شکر دانه ریز و دارچین را با هم مخلوط نموده و روی پیراشکی ها بپاشید .

 

8. تمام موارد لازم جهت تهیه سس را داخل کاسه مخصوص سرو بریزید و با هم ترکیب نمایید . سس آماده را همراه با پیراشکی ها سرو نمایید .

 

در پیراشکی سیب , تکه های سیب به خمیری نرم و سبک آغشته شده و کاملا سرخ , برشته و طلایی شده اند . آن را گرم و همراه سس بادام مخصوص سرو نمایید .

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ