پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

طرز تهیه هوموس کدو حلوایی خوشمزه

مجموعه : آموزش آشپزی

طرز تهیه هوموس کدو حلوایی خوشمزه

طرز تهیه هوموس کدو حلوایی خوشمزه 

هوموس کدو حلوایی را می توانید بپزید و در کنار خانواده بعنوان یک وعده ناهار عالی میل نمایید و از خواص تغذیه ای آن هم بهره مند شوید. اگر از طرفداران هوموس هستید، این دستور را به شما پیشنهاد می کنیم. هوموس کدو حلوایی از مجموعه دستور غذایی های گوردن رمزی است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.

 

مواد لازم:

چوب دارچین ۱ عدد
سیر ۳ حبه
تخم گشنیز ۱ قاشق غذاخوری
تخم شنبلیله ۱ قاشق غذاخوری
دانه رازیانه ۱ قاشق غذاخوری
دانه خردل ۱ قاشق غذاخوری
زیره ۱/۲ قاشق غذاخوری
فلفل پاپریکا ۱ قاشق چای خوری
کدو حلوایی ۸۵۰ گرم
زنجبیل ۱ تکه
روغن زیتون به میزان لازم
ارده ۱ قاشق غذاخوری
نخود ۴۰۰ گرم
لیمو ۱/۲ عدد
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
نان پیتا به میزان لازم
طرز تهیه هوموس کدو حلوایی خوشمزهطرز تهیه:

1. برای تهیه ادویه این دستور، چوب دارچین را به همراه ۱ حبه سیر، تخم گشنیز، تخم شنبلیله، دانه رازیانه، دانه خردل و زیره در ماهیتابه ای تمیز و خشک، روی حرارت متوسط بریزید و برای حدود ۱ دقیقه، تا عطر آن ها بلند شود، تفت دهید(آن ها را مدام هم بزنید تا نسوزند).

 

2. ادویه ها را از روی حرارت بردارید و فلفل پاپریکا را به آن ها اضافه کنید. آن ها را در مخلوط کن ریخته و بزنید تا کاملا پودر شوند. می توانید این ترکیب را تا ۳ ماه در ظرفی که هوا نکشد، نگه دارید.

 

3. برای تهیه هوموس، از قبل فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

 

4. در کاسه ای بزرگ، کدو حلوایی خرد شده، ۲ حبه سیر له شده و زنجبیل خرد شده را به همراه ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون و ۱ قاشق غذاخوری از ترکیب ادویه با هم ترکیب کنید. بر روی آن ها نمک و فلفل سیاه بپاشید و در سینی فر پخش کنید. آن را به مدت ۳۰ دقیقه تا زمانی که کدو حلوایی کاملا نرم و مغز پخت شود، در فر بپزید.

 

5. مواد داخل سینی را در مخلوط کن بریزید. ارده، نخود پخته، آبلیمو و ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را به آن ها اضافه کنید. مواد را بزنید تا یکدست شود. آن را بچشید و در صورت لزوم آبلیمو، نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه کنید.

 

6. هوموس را در ظرف مورد نظر بریزید، کمی از ترکیب ادویه روی آن بپاشید. آن را با تکه های نان پیتای گریل شده و یا گرم شده میل کنید.

 

نکاتی در رابطه با تهیه ی هوموس کدو حلوایی:

۱- چوب دارچین را خرد کنید.

 

۲- دانه های کدو حلوایی را جدا کنید و سپس آن را خرد کنید.

 

۳- ۲ عدد از سیر ها را با لبه چاقو له کنید. پوست آن ها را جدا کنید.

 

۴- از یک تکه ۳ سانتی متری زنجبیل تازه استفاده کنید. آن را پوست بگیرید و ریز خرد کنید.

 

۵- نخود را آب پز کرده و آبکشی کنید.

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ