پارس ناز پورتال

طرز تهیه مارمالاد آلو همراه با عسل

طرز تهیه مارمالاد آلو همراه با عسل

طرز تهیه مارمالاد آلو همراه با عسل 

آلو همراه با عسل طعم بسیار جالبی پیدا می کند و همچنین خاصیت تغذیه ای برای ما دارند.پس با طرز تهیه مارمالاد آلو همراه با عسل با ما همراه باشید. 

 

مواد لازم

آلوی هسته گرفته و خرد كرده          4 پیمانه

عسل                                          یك و یك‌دوم پیمانه

آبلیمو                                         2 قاشق سوپخوری

آب پرتقال                                   2 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه مارمالاد آلو با عسل

آلوها را در دستگاه غذاساز پوره كنید و كنار بگذارید. عسل را در ظرف مناسبی بریزید و یك تا دو دقیقه، روی حرارت ملایم گرم كنید. آن‌گاه عسل را همراه با پوره‌ آلو در قابلمه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. حالا مارمالاد را پیوسته هم بزنید تا عسل نسوزد! اكنون آبلیمو و آب پرتقال را به آن بیفزائید و مرتب هم بزنید تا مارمالاد غلیظ شود.

 

چنانچه كف سفید‌رنگی روی مارمالاد ایجاد شد، كاملاً طبیعی است و همزدن را ادامه دهید. پس از گذشت یك تا یك‌ونیم ساعت و هنگامی كه دمای مارمالاد به 220 درجه‌ی سانتیگراد رسید، آن را از روی حرارت بردارید و در شیشه‌های دردار بریزید و در یخچال نگه‌دارید.