پارس ناز پورتال

طرز تهیه لواشک زردآلو خوش طعم و عالی

مجموعه : آموزش آشپزی
طرز تهیه لواشک زردآلو خوش طعم و عالی

طرز تهیه لواشک زردآلو خوش طعم و عالی 

از بین لواشک ها نوع زردآلوی آن بسیار پرطرفدار و همچنین خوش رنگ و لعاب است و ما قصد داریم تا در آموزش زیر به آن بپردازیم. تابستان فصل درست کردن لواشک است. من که کسی را تا به حال ندیده ام که بتواند از لواشک بگذرد. بنابراین تا تابستان تمام نشده این لواشک های زردآلوی خوشمزه را حتما درست کنید.

 

مواد اولیه :

زردآلو (3) کیلوگرم
شکر (1/2) پیمانهطرز تهیه لواشک زردآلو خوش طعم و عالیطرز تهیه:

1-مواد اولیه را آماده میکنیم.طرز تهیه لواشک زردآلو خوش طعم و عالی2-زردآلو هارا نصف میکنیم و روی سینی را با کاغذ روغنی می پوشانیم و به مدت 25 دقیقه درون فر با دمای 200 درجه سلسیوس می گذاریم.طرز تهیه لواشک زردآلو خوش طعم و عالی3-پس از گذشت 25 دقیقه سینی را از فر در می آوریم و به مدت 15 دقیقه می گذاریم خنک شود و سپس زردآلو ها را درون مخلوط کن میریزیم تا کاملا یک دست شوند.طرز تهیه لواشک زردآلو خوش طعم و عالی4-سپس پوره زرد آلو را درون ظرف گودی می ریزیم و شکر را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا شکر حل شود. سپس پوره را درون آبکشی یا توری های نازک میریزیم و با لیسک صاف میکنیم.طرز تهیه لواشک زردآلو خوش طعم و عالی5-سینی را با دو لایه کاغذروغنی(و یا پلاستیک) می پوشانیم و مایع صاف شده را درون سینی میریزیم و به مدت یک روز الی سه روز در سینی را در آفتاب ویا در هوای آزاد می گذاریم تا خشک شود. ویا می توانید سینی را به فر که از قبل با درجه حرارت 120 تا 150 درجه سانتی‌گراد گرم نموده‌ایم به مدت 2 ساعت قرار دهیم تا زمانی که آب لواشک تبخیر شود و حالت تردی پیدا کند.طرز تهیه لواشک زردآلو خوش طعم و عالی6-پس از خشک شدن با قیچی مطابق شکل لواشک ها را برش می دهیم.طرز تهیه لواشک زردآلو خوش طعم و عالی7-و سپس لواشک هارا رول می کنیم.طرز تهیه لواشک زردآلو خوش طعم و عالی

 

وب‌سایت دست ساز