پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

طرز تهیه سوپ اسفناج به سبک اسپانیایی

مجموعه : آموزش آشپزی

طرز تهیه سوپ اسفناج به سبک اسپانیایی

طرز تهیه سوپ اسفناج به سبک اسپانیایی 

سوپ اسفناج بعنوان یک پیش غذای عالی می تواند استفاده گردد و ما در این آموزش نوع اسپانیایی آن را به کار گرفته ایم. سوپ اسفناج و خامه پیش غذای سرد اشتهاآور برای صرف شام است که می توانید طرز تهیه آن را در اینجا ببینید.

 

مواد لازم:

روغن مایع:4 قاشق غذاخوری
اسفناج:500 گرم، ساطوری
پیاز متوسط:یک عدد، ساطوری
لیمو ترش:یک عدد
خامه:یک پیمانه
شوید ساطوری:3 قاشق غذاخوری
خیار متوسط:2 عدد، ساطوری
پنیر موتزارلا یا پارمزان:4 قاشق غذاخوری، رنده شده
نمک و فلفل:به میزان لازم

طرز تهیه سوپ اسفناج به سبک اسپانیاییطرز تهیه:

1 – روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا بلوری شود، سپس اسفناج را اضافه کرده و تفت دادن را 3 تا 4 دقیقه دیگر ادامه دهید.

 

2 – پیاز و اسفناج را با کمک گوشت کوب برقی یا غذاساز پوره کنید، سپس دوباره آن را در تابه و روی حرارت برگردانید. 2 پیمانه آب اضافه کرده و با شعله ملایم و در بسته 20 دقیقه آن را بپزید.

 

3 – خامه و لیموترش را اضافه کرده و سوپ را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.

 

4 – خیار، شوید و پنیر را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

 

نکات:

سوپ اسفناج جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
سوپ اسفناج را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ