پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

طرز تهیه دسر پنیر و لیموناد خوش طعم

طرز تهیه دسر پنیر و لیموناد خوش طعم

طرز تهیه دسر پنیر و لیموناد خوش طعم 

دسری خوشمزه و البته با ظاهر زیبا که برای دورهمی ها مناسب ترین گزینه است. وجود خامه و بستنی باعث طعم خوبی در این دسر شده است. پارفیت دسری فرانسوی است که از ترکیب خامه، بستنی، ژله و تکه های میوه تهیه میشود. در این دسر تمام مواد لایه لایه درون لیوانی شیشه ای قرار داده می شود.

 

مواد لازم:

بیسكویت ساده و خردكرده 250 گرم
خامه ساده 250 گرم
شكر 150 گرم
آبلیمو تازه 2 قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری
پنیر خامه‌ای 240 گرم
پوست لیمو رنده كرده 3 قاشق چایخوری
وانیلین1 قاشق چایخوری
آب سرد 300 میلی‌لیتر (یك‌و یك‌چهارم پیمانه)
شربت توت‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه دسر پنیر و لیموناد خوش طعم

طرز تهیه:

1-بیسكویت‌ها را به‌طور مساوی در 6 لیوان مخصوص پذیرائی بریزید.

 

2-آن‌گاه خامه، 100گرم از شكر و 1 قاشق سوپخوری از آبلیمو را در ظرفی بریزید، 1 قاشق چایخوری از ژلاتین را رویش بپاشید و روی حرارت قرار دهید تا ژلاتین حل شود.

 

3- سپس پنیر خامه‌ای را در كاسه‌ای بریزید و با همزن دستی بزنید تا صاف و یكدست شود.

 

4-حالا مخلوط ژلاتین، 1 قاشق چایخوری از پوست لیمو و وانیلین را به آن بیفزائید و مخلوط كنید اینك مایه فراهم كرده را در لیوان‌ها، روی بیسكویت بریزید، به گونه‌ای كه نیمی از حجم لیوان‌ها از مایه پر شود.

 

5-اینك روی لیوان‌ها را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا دسر نیم‌بند شود. حالا آب، شربت توت‌فرنگی، باقیمانده شكر و باقیمانده آبلیمو را در ظرف كوچكی بریزید و مخلوط كنید.

 

6-باقیمانده ژلاتین را رویش بپاشید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ژلاتین و شكر حل شود.

 

7-همینكه مخلوط به دست آمده قدری خنك شد، 2 قاشق سوپخوری از آن را روی مایه قبلی در لیوان‌ها، بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا ببندد. حال باقیمانده مخلوط شربت را به مدت تقریبی 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا نیم‌بند شود.

 

8-سپس آن را با همزن دستی بزنید تا حباب‌هائی در آن ایجاد شود و شفافیتش را از دست بدهد. اینك آن را نیز در لیوان‌ها بریزید، روی پارفیت‌ها را بپوشانید و به مدت تقریبی 4 ساعت در یخچال قرار دهید.

 

9-اكنون پارفیت را با باقیمانده پوست لیمو بیارائید و میل كنید.

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ