اگر میخواهید برای مهمانان خود سنگ تمام بگذارید ما به شما دسر پسته را پبشنهاد میدهیم. این دسر را اگر با ورقه های نقره ای تزیین کنید بسیار شکیل و زیبا خواهد شد.
مواد لازم جهت تهیه دسر پسته :
1. آب : 850 میلی لیتر
2. مغز پسته : 225 گرم
3. شیر خشک پرچرب : 225 گرم
4. شکر : 500 گرم
5. هل , با دانه های له شده : 2 عدد
6. گلاب : 2 قاشق غذاخوری
7. زعفران نساییده : مقداری
مواد لازم جهت تزیین :
1. بادام پرک : 25 گرم
2. برگ نعناع : مقداری
طرز تهیه دسر پسته :
1. حدود 600 میلی لیتر و یا 1 پیمانه آب را داخل قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد . پس از جوش آمدن آب , قابلمه را از روی حرارت بردارید و پسته را به مدت 5 دقیقه داخل آن بخیسانید . پسته ها را از آبکش رد نموده و پوست دوم آن ها را جدا نمایید .
2. پسته ها را داخل مخلوط کن خرد نمایید یا داخل هاون بکوبید .
3. شیر خشک را به پسته افزوده و خوب با هم مخلوط نمایید .
4. جهت تهیه شربت , باقی مانده آب و شکر را داخل ماهیتابه ای بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید . وقتی که مایع شروع به سفت شدن نمود , هل , زعفران و گلاب را به آن اضافه نمایید .
5. شربت را به مخلوط پسته اضافه نمایید و 5 دقیقه مرتب هم بزنید تا مخلوط کاملا سفت شود . اکنون مخلوط آماده شده را کنار بگذارید تا کم کم سرد گردد .
6. زمانی که مخلوط به اندازه کافی سرد شد , آن را با دست به صورت توپ هایی کوچک دربیاورید و با بادام پرک و برگ نعناع تزیین نمایید . قبل از آن که آن را سرو نمایید , بگذارید به اندازه کافی سفت شود و خودش را بگیرد .
توصیه سرآشپز جهت تهیه دسر پسته :
به جای این که پودر پسته آماده خریداری نمایید , بهتر است مغز پسته را خریده و خودتان آن را آسیاب نمایید . پودر مغزهای تازه طعم بهتری نسبت به آن هایی دارند که روغن طبیعی خود را از دست داده اند .