دسر هویج که ظاهر زیبایی هم دارد بهتر است همراه با خامه سرو شود.دسر هویج را میتوانید از قبل اماده ساخته و در فریزر قرار دهید چون به راحتی منجمد میشود و میتوانید در مهمانی هاییتان از آن استفاده کنید.
مواد لازم جهت تهیه دسر هویج :
1. هویج : 1/5 کیلوگرم
2. روغن حیوانی : 10 قاشق غذاخوری
3. شیر : 600 میلی لیتر
4. شیر تبخیر شده ی غلیظ : 175 میلی لیتر
5. هل پوست کنده و له شده : 10 عدد
6. شکر : 9 قاشق غذاخوری
مواد لازم جهت تزیین روی دسر :
1. مغز پسته , خرد شده : 25 گرم
2. ورقه نازک نقره خوراکی : 2 برگ
طرز تهیه دسر هویج :
1. هویج ها را بشویید . پوست بکنید و با دقت رنده نمایید .
2. کره حیوانی را داخل قابلمه ای بزرگ بریزید و آن را روی حرارت بگذارید .
3. هویج رنده شده را به کره اضافه نمایید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در حالی که مرتب هم می زنید , سرخ نمایید تا کاملا آب هویج ها تبخیر شود و رنگشان کمی تیره تر شود .
4. شیر , شیر غلیظ , هل و شکر را به مخلوط هویج اضافه نمایید و 30 تا 35 دقیقه دیگر در حالی که هم می زنید , بگذارید سرخ شوند و به رنگ قرمز متمایل به قهوه ای در بیایند .
5. مخلوط هویج را داخل ظرفی بزرگ و کم عمق بریزید .
6. اگر مایل بودید روی دسر را با پسته و ورقه نقره ی خوراکی تزیین نمایید و بلافاصله سرو نمایید .
توصیه سرآشپز جهت تهیه دسر هویج :
برای این که دسر هویج طعم خاص و مطلوبی پیدا نماید , بهتر است که از روغن خالص برای تهیه آن استفاده شود . در صورتی که تمایل دارید میزان چربی موجود در دسر هویج به کم ترین حد ممکن برسد بهتر است که از روغن گیاهی برای تهیه آن استفاده نمایید .