پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

طرز تهیه خوراک هوموس و گوشت خوشمزه

مجموعه : آموزش آشپزی

طرز تهیه خوراک هوموس و گوشت خوشمزه

طرز تهیه خوراک هوموس و گوشت خوشمزه 

غذایی مقوی که می توانید در دورهمی ها مهمانی ها میل کنید و هنر آشپزی خود را نیز به نمایش بگذارید. خوراک شخومزه هوموس و گوشت. خوراک هوموس بیشتر یک نوع پیش غذا است، اما به علت اینکه در تهیه اش همراه گوشت سرو شده میتواند به عنوان خوراک اصلی در نظر گرفته شود.

 

مواد لازم:

۲ قاشق غذاخوری کره
۲ قاشق غذاخوری دانه کاج
۱ عدد پیاز
۵۰۰ گرم گوشت کله گنجشکی گاو (گوشت را به مکعبی خرد کنید)
نمک
فلفل سیاه

 

مواد لازم جهت هوموس:

۵۰۰ گرم نخود
۳ حبه سیر
۱ عدد لیموی درشت (لیموی درشت عطر و طعم بی نظیری دارد)
۲ قاشق غذاخوری ارده
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون اصل
نمک
نصف قاشق چایخوری زیره
۱ قاشق چایخوری سماق

 

جهت تزئین:

روغن زیتون، پیازچه
طرز تهیه خوراک هوموس و گوشت خوشمزهطرز تهیه:

1. کره را بدون آنکه بسوزانید در ظرف نسبتا بزرگی ذوب کنید. دانه کاج را در کره آنقدر تفت دهید تا طلایی شوند. گوشت و پیاز( پیاز را مکعبی ریز و گوشت را مکعبی درشت خرد کنید) را اضافه کنید.

 

2. زیر ظرف را کم کرده، درب دیگ را بگذارید. هر از چند گاهی خوراک را هم بزنید. زمان طبخ بسته به نرم شدن و پختن گوشت دارد. ۱۵ دقیقه قبل از آنکه ظرف را از روی حرارت بردارید. نمک و فلفل را اضافه کنید.

 

3. نخود را از یک شب قبل خیس دهید. و چند بار آبش را عوض کنید. نخود زود بو میگیرد و تغییر آب از بوی بد جلو گیری میکند.

 

4. روز بعد نخود را شسته و دو برابر حجمش آب ولرم افزوده روی حرارت قرار دهید تا بپزد. نخود پخته، آب لیموی تازه، ارده، روغن زیتون، نمک، سماق، پودر زیره، سیر را در غذا ساز ریخته آنقدر مخلوط کنید تا کاملا یک دست و شبیه به پوره شود.

 

5. ظرفی مناسب اگر سفالی با روکش آبی باشد جلوه بیشتری دارد. انتخاب کرده هوموس را در مرکز ظرف خالی کنید، با پشت قاشق اندکی پهن کرده مرکزش را کمی خالی کنید تا جا برای گوشت باز شود. در مرکز هوموس گوشت را افزوده روی گوشت روغن زیتون، پیازچه خرد شده بپاشید.

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ