برای شما آموزش تهیه بهترین ترشی خوشمزه از پوست هندوانه داریم که دارای خواص تغذیه ای مفید نیز می باشد و مغذی است.
مواد لازم:
پوست هندوانه:۴۵۰ گرم
نمک: به مقدار لازم
سرکه سفید:۳۵۰ میلی لیتر
شکر: ۱۰۰ گرم
ادویه ترشی*: ۲ قاشق سوپ خوری
مرزه و ترخون (پاک شده): جمعاً ۵۰ گرم
* ادویه ترشی شامل:نصف قاشق چای خوری دانه گشنیز (پودرشده)، نصف قاشق چای خوری رازیانه (یودرشده)، یک چهارم قاشق چای خوری زیره سبز (پودرشده) و یک چهارم قاشق چای خوری زردچوبه (پودرشده) است
روش تهیه:
۱.با استفاده از پوست کن، پوست سبز روی هندوانه را بگیرید و آن را به صورت خلال هایی به قطر یک سانتی متر برش بزنید.
۲. ۷۵۰ میلی لیتر اب را به همراه ۳ قاشق سوپ خوری نمک در قابلمه ای روی حرارت ملایم بریزید تا جوش بیاید. پوست هندوانه را به آن اضافه کنیدوبگذارید ۵ دقیقه بجوشد سپس آن را بکش کنید.
۳. سرکه سفید، شکر، ادویه ترشی، مرزه و ترخون، ۲۵۰ میلی لیتر آب و یک قاشق چای خوری نمک را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید ۱۵ دقیقه بماند تا خنک شود. پوست هندوانه را داخل قابلمه بریزید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه بماند تا با محیط هم دما شود.
۴.ترشی را در شیشه استریل شده مخصوص ترشی بریزید و در آن را محکم ببندید تا جا بیفتد. ترشی پوست هندوانه پس از یک هفته آماده سرو است.