پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه 

بادمجان شکم پر یکی از بهترین ترشی ها است گه با ظاهر خاص خود می تواند مورد علاقه همه قرار گیرد. با هم این ترشی را درست می کنیم. ترشی بادمجان، یکی از ترشی هایی است که طرفداران بسیاری دارد. این ترشی خوشمزه به سادگی تهیه میشود و یک یا دو روز بعد از تهیه قابل مصرف است.

 

مواد لازم:

بادمجان 1 کیلوگرم
هویج 3 عدد
پیاز 4 عدد
سیر 5 حبه
فلفل دلمه ای سبز 3 عدد
سرکه به میزان لازم
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل به میزان دلخواه
نعنا خشک 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزهطرز تهیه:
1. بادمجان ها را بشویید و کلاهک آنها را بگیرید. لازم نیست سر بادمجان را کامل جدا کنید ، فقط قسمتهای اضافی آن را ببرید.همچنین نیازی به گرفتن پوست بادمجان ها نیست. با یک چاقوی تیز روی بادمجان ها یک شکافی طولی ایجاد کنید. دقت کنید تا حدی شکاف دهید که پوست بادمجان از پشت پاره نشود.

 

2. بادمجان ها را در یک قابلمه آب قرار دهید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. از هنگامیکه آب به جوش آمد به مدت 5-10 اجازه دهید کمی بپزند( بسته یه نوع بادمجان و درشت یا ریز بودن آن این زمان می تواند متغیر باشد). بادمجان ها در حدی باید بپزند که فقط کمی نرم شوند. اگر بیش از حد در آب بجوشند وا می روند و زیبایی ترشی کم می شود.

 

3. سپس بادمجان ها را در صافی ریخته و اجازه دهید تا آب آن کاملا گرفته شود. می توانید یک سینی یا بشقاب روی بادمجان ها قرار دهید و یک جسم سنگین روی آن بگذارید تا تحت فشار آب بادمجان ها کاملا و سریعتر گرفته شود ( البته وزن جسم سنگین نباید در حدی باشد که بادمجان ها را له کند!)

 

4. هویج را به صورت خلال های نازک برش بزنید. پیاز را ریز خرد کنید. فلفل دلمه ای را به قطعات دلخواه خرد کنید( بهتر است برش های فلفل دلمه ای درشت تر باشد تا در ترشی دیده شود و رنگ سبز آن باعث جلوه بیشتر ترشی شود). پوست سیرها را نیز گرفته و بصورت نگینی خرد کنید.

 

5. در کاسه ای هویج، پیاز،سیر ، فلفل دلمه ای، نعنا، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. داخل شکم هر بادمجان مقداری از مخلوط مواد خرد شده بریزید. بادمجان ها را کمی فشار دهید تا دو لبه کمی بهم نزدیک شوند و مواد داخل آن به بیرون نریزد.

 

6. سپس آن ها را در ظرف بچینید بطوریکه شکاف بادمجان ها به سمت بالا باشد. سرکه را به آن اضافه کنید، تا حدی سرکه بریزید که روی بادمجان ها را بپوشاند( بسته به نوع ظرفی که انتخاب کردید مقدار سرکه می تواند کم و زیاد شود). در ظرف را محکم ببندید و در جای خنک نگهداری کنید. ترشی بادمجان شکم پر معمولا پس از 7 الی 10 روز قابل خوردن است و جا می افتد.

 

نکته: برای تهیه این ترشی بادمجان هایی را انتخاب کنید که بدون تخم و پوست مشکی باشند. بادمجان هایی که پوست بنفش دارند طعم خوبی ندارند و معمولا تلخ یا تند می باشند. بهتر است از بادمجان هایی استفاده کنید که کمی تپل و گوشتی باشند. اگر بادمجان ها زیادی باریک و قلمی باشند ممکن است مواد داخل آن به بیرون بریزد و ترشی شما نازیبا شود.

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ