پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

طرز تهیه تارت عسل و گردو عالی

طرز تهیه تارت عسل و گردو عالی

طرز تهیه تارت عسل و گردو عالی 

تارت عسل به همراه گردو می تواند یک خوراکی عالی غنی از مواد تغذیه ای برای ما باشد که در زیر کاملا به آن پرداخته ایم. تارت عسل و گردو، بسیار خاص و مناسب عصر های پاییز است. طعم گردو و عسل بسیار هارمونی جالبی در طعم شیرینی بر جای نهاده است.

 

مواد لازم:

۲ لیوان آرد
۱۰۰ گرم کره
۱ عدد زرده تخم مرغ
نصف لیوان پودر شکر

 

مواد لازم جهت تزئین تارت:

۱/۵ لیوان گردو
۳ قاشق غذاخوری آرد
نصف لیوان شکر قهوه ای
نصف قاشق مربا خوری پودر مغز هل
۵۰ گرم کره ذوب شده
۲ عدد تخم مرغ
نصف استکان عسل
۱ قاشق غذاخوری شیردارچین اندکی

طرز تهیه تارت عسل و گردو عالیطرز تهیه:

1. آرد، کره نرم شده در دمای آشپزخانه، زرده تخم مرغ و پودر شکر را در ظرف مناسب ریخته خوب ورز دهید.

 

2. روی خمیر را بوسیله سلفون پوشانده به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

 

3. روی میز آرد پاشیده خمیر را بوسیله وردنه به اندازه قالب تارت باز کنید. خمیر را در قالب چرب و کمی آرد پاشی شده قرار داده در فر از قبل شده با درجه حرارت ۱۶۰ به مدت پانزده دقیقه بگذارید بپزد.

 

4. در ظرفی دیگر عسل، شیر، شکر، کره، تخم مرغ و اندکی پودر مغز هل را خوب مخلوط کنید. بعد از پانزده دقیقه قالب را از فر خارج کرده از مواد تخم مرغی پر کنید. روی مواد تخم مرغی گردوها را بچینید.

 

5. کمی دارچین روی گردو ها پاشیده، قالب تارت را یکبار دیگر در فر قرار دهید. درجه حرارت را روی ۱۷۰ قرار داده به مدت ۲۰ الی۲۵ دقیقه به تارت زمان دهید تا پخته و طلایی شود.

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ