پارس ناز پورتال

طرز تهیه اینچیلادای مرغ و پنیر برای افطار

مجموعه : آموزش آشپزی
طرز تهیه اینچیلادای مرغ و پنیر برای افطار

طرز تهیه اینچیلادای مرغ و پنیر برای افطار

وقتی روزه ایم شاید یکی از سخت ترین کارها درست کردن غذا برای افطار باشد. بنابراین اگر غذایی مد نظرمان باشد که سریع آماده شود، مطمئنا خیلی خوشحال می شویم. در این مطلب طرز تهیه اینچیلادای مرغ و پنیر سریع را به شما آموزش می دهیم. نگاه به اسم شان نکنید، خیلی هم عجیب غریب نیستند!

 

اینچیلادای مرغ و پنیر

طرز تهیه اینچیلادای مرغ و پنیر برای افطار

مواد لازم برای 4 نفر:

    1 عدد سینه مرغ پخته
    3 ق س روغن‌زیتون
    2 پیمانه سیب‌زمینی خرد شده
    2 عدد فلفل دلمه‌ای قرمز
    3تا4 حبه سیر خرد شده
    1 پیمانه لوبیا قرمز پخته
    2 ق س آب‌لیمو
    مقداری گشنیز و آووکادوی خرد شده برای تزیین
    1/4 پیمانه گشنیز خرد شده
    به میزان لازم نمک و فلفل
    2 پیمانه پنیر چدار رنده شده
    10تا12 عدد نان ترتیلا
    3 پیمانه سس گوجه فرنگی

طرز تهیه:

1. فر را با دمای 180 درجه سانتی‌ گراد گرم کنید. در یک تابه روغن‌ زیتون بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید و  سیب‌ زمینی‌ ها را داخل آن سرخ کنید. بعدازآنکه سیب زمینی ها کمی نرم شدند، فلفل دلمه‌ای‌ها را که خرد کرده‌اید داخل تابه بریزید و آنها را هم حدود 4-3 دقیقه تفت دهید.

 

2. حالا نوبت اضافه کردن سیر است. بعد از حدود یک دقیقه که سیر با مواد تفت داده شد، لوبیا قرمز را اضافه کرده ، هم بزنید تا مواد با هم تفت داده شوند، سپس آن را از روی حرارت بردارید.

 

3. مخلوط سیب‌ زمینی را داخل یک کاسه بریزید. مرغ پخته را ریش‌ریش کنید، سپس به مواد اضافه کنید. حالا آب‌لیمو، گشنیز،یک پیمانه از سس و مقداری نمک و فلفل هم بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید.

 

4. یک ظرف مناسب برای فر آماده کنید. داخل آن 1 پیمانه سس را بریزید و کنار بگذارید. حالا باید مقداری از مواد را وسط هرکدام از نان‌های ترتیلا قرار دهید. مقداری پنیر هم روی آنها بریزید، سپس نان‌ها را به‌آرامی لوله کرده و مانند لقمه، آنها را بپیچید. همه لقمه‌ها را داخل ظرف بچینید. مابقی سس و بقیه پنیر رنده شده را هم روی آنها بریزید.

 

5. ظرف را به مدت 20-15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیرها کاملا آب شوند، سپس ظرف را از فر درآورید، آن را با مقداری گشنیز تازه و آووکادوی خرد شده تزیین کرده، سرو کنید.

 

منبع:آشپزی مثبت