پارس ناز پورتال

طرز تهیه املت ماهی سالمون دودی

مجموعه : آموزش آشپزی
طرز تهیه املت ماهی سالمون دودی

طرز تهیه املت ماهی سالمون دودی 

ماهی سالمون را بصورت ستنی دودی می کنند اما ما در این آموزش آن را در محیطی داغ دودی می کنیم.با ما همراه باشید. 

 

مواد لازم جهت تهیه املت ماهی سالمون دودی :

1. کره : 4 قاشق غذاخوری
2. تخم مرغ کمی زده شده : 8 عدد
3. خامه پرچرب : 4 قاشق غذاخوری
4. ماهی سالمون دودی پوست کنده و بدون استخوان و خرد شده : 225 گرم
5. مخلوط سبزی های معطر خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
6. نان گرد ( ساندویچی ) نصف شده : 4 عدد
7. کره اضافه جهت مالیدن روی نان : مقداری
8. نمک : به میزان لازم
9. فلفل : به میزان لازم
10. پیاز کوهی خرد شده جهت تزیین : مقداری
11. برش های لیمو جهت سرو : مقداری

 

طرز تهیه املت ماهی سالمون دودی :

1. کره را در قابلمه بزرگی آب نمایید و وقتی شروع به کف کردن نمود , تخم مرغ ها را اضافه نمایید . بگذارید برای چند لحظه بماند تا تخم مرغ ها شروع به سفت شدن نمایند . سپس به آرامی هم بزنید و تخم مرغ های پخته را در ماهیتابه تکان دهید تا تخم مرغ های نپخته جا به جا شده و خود را بگیرند . یک دقیقه صبر نمایید , سپس دوباره این کار را تکرار نمایید.

 

2. قبل از پخت همه تخم مرغ ها , خامه , ماهی سالمون دودی ریش شده و سبزی های خرد شده را اضافه نمایید . مواد را خوب هم بزنید تا در هم آمیخته شوند . مراقب باشید که تخم مرغ ها زیاد از حد نپزند .

 

3. در همین فاصله , هر دو طرف نان گرد را تست نمایید . اگر دوست دارید روی نان ها را کره بیشتری بمالید . دو نصفه نان تست شده , درون 4 بشقاب مخصوص پذیرایی قرار دهید.

 

4. وقتی تخم مرغ ها پختند , آن ها را روی نان ها تقسیم نمایید . روی این مواد پیاز کوهی خرد شده بریزید و به آن ادویه اضافه نمایید . املت ماهی سالمون دودی را گرم , همراه برش های لیمو سرو نمایید .

 

توصیه سرآشپز جهت تهیه املت ماهی سالمون دودی :

اگر در پیدا نمودن این نوع ماهی سالمون دودی مشکل دارید , می توانید ماهی دودی معولی را جایگزین آن نمایید.