پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

طرز تهیه آلاسکا زنجبیل و زردآلو خوش طعم

طرز تهیه آلاسکا زنجبیل و زردآلو خوش طعم

طرز تهیه آلاسکا زنجبیل و زردآلو خوش طعم 

ظاهر آن شبیه به بستنی است اما در تهیه آن هیچ بستنی به کار نرفته است.خوش طعم است و بسیار مفید از نظر تغذیه ای. 

 

مواد لازم جهت تهیه آلاسکا زردآلو و زنجبیل :

1. کیک زنجبیلی به ضخامت 2 سانتیمتر : 2 قطعه
2. سیب : 1 عدد
3. شربت یا عصاره زنجبیل : 2 قاشق غذاخوری
4. برگه زردآلو , خرد شده : 6 تکه
5. آب پرتقال : 4 قاشق غذاخوری
6. بادام پرک : 15 گرم
7. سفیده تخم مرغ کوچک : 2 عدد
8. شکر دانه ریز : 100 گرم

 

طرز تهیه آلاسکا زردآلو و زنجبیل :

طرز تهیه آلاسکا زنجبیل و زردآلو خوش طعم

1. هر قطعه کیک زنجبیلی را جداگانه داخل ظروف نسوز مخصوص فر بگذارید .

 

2. سیب را به چهار قسمت مساوی تقسیم نمایید , دانه آن را خارج نموده و به ابعاد کوچک تر خرد نمایید . سپس آن را داخل یک قابلمه بریزید . زردآلوهای خرد شده , آب پرتقال یا آب را اضافه نمایید و 5 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید تا نرم شوند .

 

3. بادام ها را به مخلوط میوه اضافه نمایید . سپس مخلوط آماده شده را به نسبت مساوی روی قطعه های کیک درون ظروف بریزید تا به شکل کپه , بالا بیاید .

 

4. سفیده تخم مرغ ها را آنقدر بزنید تا کاملا سفت شوند و در صورت برگرداندن ظرف , از آن نریزد . سپس به تدریج شکر به آن بیافزایید و قبل از افزودن شکر بیشتر , مطمئن شوید که سفیده تخم مرغ ها , سفت شده باشند .

 

5. مرنگ را با اسفاده از قیف یا به وسیله قاشق روی کیک و میوه ها بریزید , طوری که روی هر دوی آن ها را بپوشانید .

 

6. مواد را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت و یا عدد 6 فرهای گازی به مدت 4 تا 5 دقیقه قرار دهید تا طلایی شوند . آلاسکا را داغ سرو نمایید .

 

توصیه سرآشپز جهت تهیه آلاسکا زردآلو و زنجبیل :

قبل از اضافه نمودن مرنگ می توانید بستنی وانیلی , قهوه و یا شکلات را بر روی میوه ها قرار دهید , سپس مرنگ را روی کیک بریزید . توجه داشته باشید که این کار باید در لحظه آخر انجام شود و بالافاصله بعد از خارج نمودن از فر , خورده شود .

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ