پارس ناز پورتال

صبحانه ویژه برای سرو در محل کار

مجموعه : آموزش آشپزی
صبحانه ویژه برای سرو در محل کار

صبحانه ویژه برای سرو در محل کار 

اگر صبحانه را در محل کار خود میل می کنید می توانید از نوع حاضری آن استفاده کنید که در زیر آموزش آن آمده است. این مطلب به یک صبحانه سریع اختصاص دارد که می توانید از قبل آن را تهیه نموده و صبح به محل کار ببرید؛ یک لقمه گوشتی و برشته.

 

مواد لازم:

دو عدد سوسیس تازه یا یک بسته گوشت چرخکرده
دو عدد تخم مرغ هم زده
نمک و فلفل سیاه
یک قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
یک عدد نان تورتیلا بزرگ

صبحانه ویژه برای سرو در محل کار

طرز تهیه:

1- یک تابه متوسط را روی حرارت قرار داده و کمی روغن درون آن بریزید. پس از گرم شدن روغن، گوشت چرخ کرده یا سوسیس را درون آن ریخته و تفت دهید تا رنگشان عوض شود.

 

2- تخم مرغ ها، نمک، فلفل سیاه و پیازچه های خرد شده را بیفزایید و آنها را هم بزنید تا کاملا پخته شوند.

 

3- خاگینه به دست آمده را وسط نان ترتیلا بگذارید و به روشی که در ویدئو می بینید آن را بپیچید.

 

4- سپس هر کسادیا را درون تابه به مدت دو دقیقه سرخ کنید تا سطح نان طلایی شود.

 

5- برای پیشگیری از خشک شدن نان ترتیلا، پیش از مصرف، کسادیا را درون فویل بپیچید.

 

نان ترتیلا (نان ذرت)

مواد لازم:

۵۰۰ گرم آرد ذرت یا آرد سفید
½ پیمانه آب گرم
۱۰۰ گرم روغن جامد یا کره
۱/۲ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر

 

طرز تهیه:

1- ابتدا آب، بیکینگ پودر و نمک را در کاسه ای با روغن جامد/کره مخلوط کنید. سپس آرد ذرت را کم کم اضافه نمایید تا جایی که خمیر دیگر به دست نچسبد.

 

2- خمیر را ورز دهید و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در کیسه ی نایلون بگذارید تا خمیر به اصطلاح ور بیاید.

 

3- خمیر را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کرده و روی آنها را با نایلون بپوشانید. سپس آنها را با وردنه به دایره هایی به قطر ۲۵ تا ۳۰ سانتی‌ متر پهن کنید.

 

4- یک تابه چدنی یا تابه ای که تفلون نباشد را با حرارت زیاد خوب گرم کنید و با روغن خیلی کم، هر نان ترتیلا را حدود یک دقیقه در روغن بگذارید تا بپزند و هر دو طرفش خوب طلایی شود.