پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

مطالب داغ

نوزادی به ارزش 650 میلیون! +عکس نوزادی به ارزش 650 میلیون! +عکس جشنواره جالب گوجه فرنگی در اسپانیا را ببینید جشنواره جالب گوجه فرنگی در اسپانیا را ببینید ازدواج جوان 25 ساله با مادر بزرگ 80 ساله اش + عکس ازدواج جوان 25 ساله با مادر بزرگ 80 ساله اش + عکس اتفاق و عجایب دیدنی در سراسر جهان را ببینید اتفاق و عجایب دیدنی در سراسر جهان را ببینید عکس واقعی از یک روح سرگردان یک خانم عکس واقعی از یک روح سرگردان یک خانم لامبورگینی که برای حمام یک ساعت ترافیک ایجاد کرد لامبورگینی که برای حمام یک ساعت ترافیک ایجاد کرد خانم زیبا رو رباتیک در استادیوم چین + عکس خانم زیبا رو رباتیک در استادیوم چین + عکس مراسم عجیب عمامه بستن دختران جوان در چین +عکس مراسم عجیب عمامه بستن دختران جوان در چین +عکس کنسرت جالب موسیقی با طعم پیتزا +(عکس) کنسرت جالب موسیقی با طعم پیتزا +(عکس) معرفی برادر زاده  توت فرنگی (عکس) معرفی برادر زاده توت فرنگی (عکس) عجیب ترین مدل صاف کردن مو توسط سوپر مدل برزیلی + عکس عجیب ترین مدل صاف کردن مو توسط سوپر مدل برزیلی + عکس رکورد دستمزد زیباترین مانکن ها در سال 2016 رکورد دستمزد زیباترین مانکن ها در سال 2016 ایمیل گستاخانه مادرشوهری به عروسش ..! ایمیل گستاخانه مادرشوهری به عروسش ..! این عکس ها عجیب است اما واقعا اتفاق افتاده است این عکس ها عجیب است اما واقعا اتفاق افتاده است ماجرای مرد میمون نما در جنگل های برزیل ماجرای مرد میمون نما در جنگل های برزیل دختری بسیار عجیب که اگر به حمام برود + تصویر دختری بسیار عجیب که اگر به حمام برود + تصویر یکی از عجیب ترین حمام های زنان در جهان (عکس) یکی از عجیب ترین حمام های زنان در جهان (عکس) اقدام عجیب یک زوج با خالکوبی روی بدن (+عکس) اقدام عجیب یک زوج با خالکوبی روی بدن (+عکس) زنی که از ناخن های چندش آورش رضایت دارد (عکس) زنی که از ناخن های چندش آورش رضایت دارد (عکس) طلاق عجیب نوعروس بعد از دو روز زندگی مشترک طلاق عجیب نوعروس بعد از دو روز زندگی مشترک

سرخ کردن غذا و نکاتی مفید درباره آن

مجموعه : آموزش آشپزی

سرخ کردن غذا و نکاتی مفید درباره آن

سرخ کردن غذا و نکاتی مفید درباره آن 

سرخ کردن غذا اگر بصورت صحیح انجام گردد میتواند هم خوشمزه باشد و هم به سلامت ما ضرر نرساند.با ارائه نکاتی همراه ما باشید. 

 

قبل از اینكه مواد غذایی را در داخل روغن بیندازید، باید ابتدا روغن را تا درجه حرارت مناسبی گرم كنید (به طور مثال حدود 190 درجه سانتیگراد). در این حرارت سریعا در سطح مواد غذایی، لایه محافظی (شبیه یك لایه عایق) تشكیل می‌شود. در این صورت روغن نمی‌تواند از ماده غذایی عبور كند و ماده غذایی فقط با حرارت غیرمستقیم پخته و سرخ می‌شود.

 

اگر روغن تا این درجه حرارت داغ نشده باشد، قبل از اینكه لایه عایق تشكیل شود، روغن به درون غذا نفوذ می‌كند و باعث می‌شود غذا حالت روغنی (گریسی) پیدا كند و اگر روغن زیادتر از حد داغ شود، باعث می‌شود لایه محافظ قبل از آنكه غذا فرصت پخته شدن داشته باشد، بسوزد. 

 

قبل از سرخ کردن از افزودن نمک به ماده غذایی بپرهیزید. نمک نقطه دود روغن را پایین می‌آورد و باعث می‌شود روغن زودتر تخریب شود. همچنین نمک باعث جذب رطوبت به سطح غذا شده که سبب می‌شود موقع اضافه كردن غذا درون ماهیتابه، روغن به بالا پاشیده شود. اگر لازم باشد، نمک را می‌توان قبل از خوردن اضافه نمود.

 

از ظروف آلومینیومی برای سرخ کردن غذا و نگهداری روغن استفاده نکنید. نمک به کار رفته در غذا باعث تخریب ظروف آلومینیومی شده و سبب نفوذ آلومینیوم به درون روغن می‌شود که مسمومیت‌زا است. از ظروف آهنی و مسی هم اجتناب کنید، زیرا روند تخریب روغن را تسریع می‌کنند.

 

سبزیجات فریز شده را در حالت یخ‌زده سرخ کنید تا جذب روغن در آنها به كمترین میزان برسد.

 

از انباشتن زیاد مواد غذایی در روغن اجتناب کنید، زیرا باعث می‌شود حرارت روغن پایین بیاید و روغن قبل از تشکیل لایه عایق به داخل غذا نفوذ کند و غذا چرب شود.

 

همیشه اول روغن را 8-7 درجه بیشتر از حرارت سرخ کردن داغ کنید، زیرا اضافه کردن غذا به روغن باعث می‌شود حرارت روغن چند درجه پایین بیاید. توجه داشته باشید که اگر این حرارت از 8-7 درجه بیشتر شود، به ساختمان مولکولی روغن آسیب می‌رسد.

 

روغن مناسب برای سرخ كردن ماهی، روغن كانولا می‌باشد، زیرا نقطه دود بالایی دارد و باعث برشته شدن سطح خارجی ماهی و آبدار ماندن قسمت‌های درونی می‌گردد. 

 

عوامل موثر بر قابلیت دوباره استفاده کردن روغن 

1- مدت استفاده: از آنجایی که روند اکسیداسیون و تخریب روغن با نور و حرارت تسریع می‌گردد، مدت زمانی كه روغن در معرض نور، حرارت و اکسیژن است، باید مورد توجه قرار گیرد.

 

2- آب: هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می‌شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن در ظرف خودداری کرد، زیرا باعث می‌شود رطوبتی که از غذا به صورت بخار خارج می‌شود به داخل روغن برگردد.

 

3- ذرات خارجی: هرچه ناخالصی‌هایی همچون نمک، ذرات غذا، چاشنی‌ها و … بیشتر به روغن وارد شود، روغن سریع‌تر اکسید می‌گردد.

 

4- تعداد دفعات استفاده: هرچه روغن بیشتر استفاده شود، سریع‌تر اکسید می‌گردد. تغییرات ایجاد شده در ساختمان مولکولی روغن باعث می‌شود «ویسکوزیته» آن تغییر یابد (مشکل‌تر و به طور غیرروان از ظرف ریخته‌ می‌شود).

 

5- مخلوط کردن چند نوع روغن: مخلوط کردن روغن‌ها با هم نقطه دود را پایین می‌آورد. 

 

برای استفاده مجدد از روغن موارد زیر را مدنظر داشته باشید 

– به محض اتمام سرخ کردن، حرارت را خاموش کنید.

 

– اجازه دهید روغن سرد شود.

 

– به محض سرد شدن روغن آن را تصفیه کنید (از صافی ریز عبور دهید) و در ظرف شیشه‌ای بریزید و در ظرف را محکم ببندید تا از ورود هوا به داخل آن جلوگیری شود. از مخلوط کردن این روغن با روغن تازه خودداری کنید. 

 

– این ظرف را در جای تاریک (ترجیحا در یخچال)، نگهداری نمایید (ممكن است این روغن در یخچال ظاهر ابر مانند پیدا کند که این حالت با خارج کردن آن از یخچال باید برطرف شود). 

 

– بعد از هربار استفاده از این روغن، عملیات بالا را تکرار کنید.

 

با بروز نشانه‌های زیر روغن را دور بریزید 

ایجاد کف در سطح روغن.
تیره شدن روغن.
بوی نامطبوع.
عدم تشکیل حباب روی روغن هنگامی که ماده غذایی را به داخل آن می‌اندازید.
غیرروان بودن روغن (هنگام ریختن آن در ظرف). 

 

نتیجه‌گیری 

كیفیت غذاهای سرخ شده نه تنها به نوع غذا و شرایط سرخ كردن بستگی دارد، بلكه به نوع روغن مورد استفاده جهت سرخ كردن هم وابسته است. انتخاب پایدارترین روغن برای فرایند سرخ كردن، كمترین تخریب و آسیب را در بردارد و غذایی با كیفیت بالاتر تولید خواهد كرد.

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ