پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

سال ها بدترین روغن را به مردم ایران دادیم

سال ها بدترین روغن را به مردم ایران دادیم

سال ها بدترین روغن را به مردم ایران دادیم 

رییس سازمان غذا و دارو عنوان کرد که بدترین نوع روغن و انواع خوراکی ها را سال ها به خورد مردم ایران دادیم جا از این که وجدان کسی ناراحت باشد. رئیس سازمان غذا و دارو، با اشاره به ضرورت یکسان شدن سیاست‌های تأمین غذا با سیاست‌های سلامت محور، گفت:‌ سال‌ها کالاهای آسیب رسان یارانه دریافت می‌کردند.

 

رسول دیناروند در دومین کنگره بین‌المللی و چهاردهمین کنگره تغذیه ایران، اظهار داشت:‌ نقش تغذیه هم در تأمین سلامت مردم و هم در مخاطره انداختن آن تأثیر دارد لذا یک شمشیر دو لبه به شمار رفته و دولت‌ها و نهادهای بین‌المللی از یک طرف تأمین غذایی را و از طرف دیگر مراقبت از غذا و شیوه زندگی را از اولویت‌های مهم خود می‌دانند.

 

وی افزود: در گذشته یکی از نگرانی‌های بزرگ بشریت امنیت غذایی بوده که امروز نیز وجود دارد و در آینده نیز خواهد بود.رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه جمعیت در حال افزایش بوده و هیچگاه نگران امنیت غذایی فروکش نمی‌کند، گفت: این مسئله به خصوص در کشورهایی که به دلیل تغییرات اقلیمی دچار مشکلات زیست محیطی شده‌اند، بیشتر است، این مسئله در کشور ما نیز وجود دارد.

 

دیناروند ادامه داد: در حالی که صدها میلیون نفر در فقر غذایی در جهان به سر می‌برند،‌میلیاردها نفر مازاد مصرف غذا دارند و این بی‌عدالتی سبب به مخاطره افتادن محیط زیست و به خطر افتادن شیوه‌های صحیح غذایی شده است.وی افزود: در ایران بر اساس برخی از مطالعات تا 11 درصد مشکل تأمین غذا در برخی مناطق داریم و کالری کافی توسط مردم دریافت نمی‌شود.

 

دیناروند اضافه کرد: ولی با این وجود میانگین کالری دریافتی کل ایران 20 درصد از میزان مطلوب آن بیشتر است و میانگین 50 درصد اضافه وزن کشوری وجود دارد. به عبارتی 65 درصد مردم در برخی از استان‌ها چاق هستند.رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه به دلیل وجود چاقی و اضافه وزن نگرانی‌هایی در رابطه با سیمای سلامت کشور احساس می‌شود،‌

 

گفت: بسیاری از بیماری‌ها در ارتباط مستقیم با شیوه زندگی و تغذیه هستند و گاهی سیاست‌های ملی نیز سبب می‌شود کالاهای آسیب‌رسان در دسترس مردم قرار گیرد.دیناروند اضافه کرد: برخی کالاهای آسیب‌رسان سالانه یارانه دریافت می‌کنند به طوریکه سال‌ها به بدترین نوع روغن یارانه دادیم و از طریق یارانه این نوع روغن را به خورد مردم دادیم، همچنین به شکر نیز یارانه تعلق گرفت و سبب آسیب مردم شد.

 

رئیس سازمان غذا و دارو با تأکید بر اینکه سیاست‌های تأمین غذا اگر با سیاست‌های سلامت‌محور یکسان نباشد، مشکل ایجاد می‌کند،‌گفت: این مسئله سبب آسیب به مردم می‌شود این موضوع همچنین در ارتباط با سوخت نیز صادق است و سوخت را به ارزان‌ترین قیمت به مردم ارائه دادیم در حالی که آسیب‌رسان بوده

 

و باید جهت کاهش مصرف کالاهای آسیب‌رسان مالیات برای آنها لحاظ شود این مسئله در مورد روغن و نمک نیز به همین صورت است.وی با اشاره به تلاش‌های وزارت بهداشت جهت ارتقاء آزمایشگاه‌های غذا و دارو و مبارزه با قاچاق کالاهای آسیب‌رسان،‌گفت: سامانه رهیابی و رهگیری جهت پیشگیری از ورود کالاهای قاچاق راه‌اندازی شده

 

و وزارت بهداشت تمام تلاش‌های لازم را جهت تأمین امنیت غذایی سالم برای مردم انجام می‌دهد.وی گفت:‌طی 10 سال آینده هیچ فرآورده غذایی نمی‌تواند وارد بازار شود مگر اینکه اسید چرب ترانس آن صفر باشدت.دیناروند به برچسب چراغ راهنمایی تغذیه اشاره کرد و گفت: تا پایان شهریور ماه با 75 درصد فرآورده‌های غذایی دارای این برچسب می‌شوند و مردم می‌توانند از راهنماهای این برچسب بهره‌مند شوند

 

همچنین ممنوعیت تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان و محدودیت آن مد نظر قرار گرفته و ان‌شاءالله امیدواریم مالیت گرفتن از این کالاها اجباری شود.رئیس سازمان غذا و دارو به موضوع روغن‌های پالم و لبنیات‌های پرچرب اشاره کرد و گفت: پیش از این ماست‌هایی توزیع می‌شد که تا 14 درصد چربی داشت و این درصد از چربی غیرقابل پذیرش است چرا که چربی طبیعی شیر نبود و روغن‌هایی همچون پالم به آن اضافه می‌شد.

 

وی اضافه کرد:‌خوشبختانه در حال حاضر گرایش به لبنیات کم چرب نسبت به پر چرب پیشی گرفته که این مسئله به دو دلیل پیشگیری و کمپین رسانه‌ای و همچنین موضوع تقلب‌های عنوان شده در این زمینه است.

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ