پارس ناز پورتال

سالاد سیب زمینی هم غذا هم سالاد

مجموعه : آموزش آشپزی
سالاد سیب زمینی هم غذا هم سالاد

سالاد سیب زمینی هم غذا هم سالاد 

سالاد سیب زمینی که یک غذای سبک و رژیمی نیز هست و موارد مصرف بسیاری در خانواده ها دارد.به عنوان یک شام سبک نیز می توانید آن را میل کنید. سالاد یکی از بهترین پیش غذاها برای کسانی است که رژیم لاغری دارند. در بین تمامی سالادها، سالاد سیب زمینی یکی از خوش طعم ترین آنهاست.

 

مواد مورد نیاز

سیب زمینی 500 گرم
ژامبون خردكرده 150 گرم
روغن مایع 1 قاشق سوپخوری
جعفری ساطوری‌كرده 50 گرم
پیازچه‌ی خردكرده 10 ساقه
نمك و فلفل به میزان لازم
خیارشور خردكرده 100 گرم
زیتون سبز و سیاه بدون هسته و حلقه‌ای خردكرده 100 گرم
خامه‌ی ساده 50 میلی‌لیتر
سس مایونز 100 گرم

سالاد سیب زمینی هم غذا هم سالادطرز تهیه:

1. سیب زمینی را آب‌پز كنید و تا سرد نشده، پوست آن را بگیرید.

 

2. آن‌گاه پس از خنك شدن، به شكل حبه‌ای خردكنید.

 

3. ژامبون را در روغن تفت دهید.

 

4. سپس در كاسه‌ی مناسبی، جعفری، پیازچه، سیب زمینی، ژامبون، نمك، فلفل، خیارشور و زیتون را با هم مخلوط سازید.

 

5. اینك خامه و مایونز را نیز بیفزائید و خوب مخلوط نمائید.

 

6. حالا سالاد را یك ساعت در یخچال بگذارید تا جا بیفتد.

 

7. اكنون سالاد آماده را در ظرف مناسبی برای پذیرائی بریزید و تزئین نمائید.