پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

روغن ارده و روغن کنجد را بشناسیم

مجموعه : رژیم و تغذیه

روغن ارده و روغن کنجد را بشناسیم

روغن ارده و روغن کنجد را بشناسیم 

روغن ارده و روغن کنجد چه تفاوت هایی با هم دارند ؟ در این مطلب میخوانیم . امروزه با توجه به تنوع روغن ها گاهی ما در انتخاب آنها دچار شک می شویم، که بهترین آنها کدام است.

 

در این مطلب به مقایسه دو نوع از این روغن ها،  روغن کنجد و روغن ارده، می پردازیم و توصیه می کنیم حتما آنرا بخوانید.دکتر حسین ایمانی متخصص تغذیه در این باره، گفته است:روغن کنجد و روغن ارده به 2 روش پرس سرد و پرس گرم به دست می‌آیند.

روغن ارده و روغن کنجد را بشناسیمدر پرس سرد، کنجد بدون اینکه حرارت ببیند، تحت پرس قرار می‌گیرد تا روغنش خارج شود. با توجه به اینکه کنجد در این روش هیچ حرارتی نمی‌بیند، ارزش غذایی‌اش بیشتر حفظ می‌شود، اما از طرفی،اگر میان کنجدها آلودگی خاصی مانند آلودگی قارچی یا کپک وجود داشته باشد، به راحتی و بدون اینکه دیده شود، به روغن راه پیدا می‌کند.این مساله می‌تواند باعث فساد روغن شود.

 

حتی اگر عاملی باعث فساد روغن نشود، روغنی که از پرس سرد به دست آمده باید در مدت زمان بسیار کوتاهی و حداکثر تا 1 ماه مصرف شود،زیرا این روغن به سرعت فاسد خواهد شد.در روش پرس گرم که روغن ارده از این راه به دست می‌‌آید، ابتدا به کنجد حرارت می‌دهند و بعد آن را تحت پرس و فشار می‌گذارند و روغنش را استخراج می‌کنند. حرارت باعث می‌شود آلودگی‌های احتمالی کنجدها از بین برود یا بسیار کم شود.

روغن ارده و روغن کنجد را بشناسیمدر نتیجه، مدت ماندگاری روغن تا 4-3 ماه افزایش می‌یابد.از نظر طب سنتی، روغن ارده به دلیل اینکه طبع گرم‌تری دارد، آلودگی‌اش کمتر می باشد و مدت زمان‌ بیشتری می‌توان آن را نگه داشت و ماندگاری بیشتری دارد.اما هیچ‌کدام از روغن‌های کنجد برای سرخ کردن طولانی مناسب نیستند و توصیه نمی شوند، زیرا نمی‌توانند حرارت بالا را تحمل کنند.

روغن ارده و روغن کنجد را بشناسیمهر دو می‌توانند نهایتا تا 220درجه سانتی‌گراد حرارت را تحمل کنند. در نتیجه در حرارت‌های خیلی بالا دود می‌کنند و نه‌تنها خاصیت ندارند، بلکه کاملا برای بدن مضر می‌شوند، بنابراین توصیه می‌شود، از این 2 روغن فقط برای تفت دادن کوتاه استفاده کنید.

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ