این غذا متعلق به جنوب آسیا است و بسیار مغذی و خوشمزه هم می باشد. برای تهیه ان به برنج قهوه ای نیاز است کلم پلو وعده سبک و مغذی است. روش پخت کلم پلو با گل کلم بسیار متفاوت از کلم پلو ایرانی است و با برنج قهوهای پخت میشود. پیشنهاد می کنیم این غذای جدید را امتحان کنید.
مواد لازم:
۶ فنجان گل کلم
۶ حبه سیر
۴ فنجان آب مرغ
يك فنجان آب
یک و ۱/۲ فنجان برنج قهوهای
يك قاشق چایخوری نمک
٢ قاشق غذاخوری کره
۱/۲ فنجان شیر
۱/۲ فنجان پنیر موزارلا
طرز تهیه:
1-ابتدا برنج قهوهای را میپزیم البته باید کمی زنده باشد و کنار میگذاریم.
2-سپس گل کلمها را با آب و نصف آب مرغ ١۵ دقیقه میپزیم تا کاملا نرم شود. وقتی پخت با گوشکوب برقی آنرا میکس میکنیم تا در آب کمی که باقی مانده یکدست شود.
3-سپس باقی مانده آب مرغ و شیر را اضافه میکنیم. و میگذاریم به جوش آیند. سپس کره و نمک و سیر رنده شده را اضافه میکنیم و بهم میزنیم.
4-در ادامه برنج را اضافه میکنیم و ١٠ دقیقه میگذاریم خوراک کمی سفت شود. در آخر پنیر موزارلا را اضافه میکنیم و ۵ دقیقه زمان میدهیم تا کاملا حل شود و خوراک را کشدار کند.
5-میتوانید کلم پلو را با جعفری خرد شده تزیین و گرم سرو کنید.