پارس ناز پورتال

دستور تهیه مربا پوست هندوانه خوشمزه

دستور تهیه مربا پوست هندوانه خوشمزه

دستور تهیه مربا پوست هندوانه خوشمزه 

مربا از پوست هندوانه که بسیار خوش طعم است و می تواند در سفره های صبحانه جایگاه محبوبی داشته باشد. شما هم می توانید این مربا را انتخاب کنید. 

 

مواد لازم

پوست هندوانه 1 کیلو
شکر 1 کیلو
گلاب 1 پیمانه
آبلیمو 3 قاشق
زنجبیل 1 قلم
هل سبز 4 دانه
دستور تهیه مربا پوست هندوانه خوشمزهطرز تهیه: برای اینکه پوست هندوانه را آماده کنید، سرخی درون پوست و سبزی بیرون آن را بگیرید و آن را به قطعات دلخواه ببرید یا به کمک قالبهای شکل دار اشکال دلخواه را در بیاورید. پوستها را در آب آهک بخوابانید و آماده کنید.

 

4 پیمانه آب را در یک قابلمه بزرگ ریخته و به جوش بیاورید. زنجبیل و هل را در آب بیندازید و بجوشانید تا حجم آب به 3 پیمانه برسد. زنجبیل و هل را از داخل آب بیرون بیاورید و شکر و آبلیمو را اضافه کنید و قابلمه را به مدت 10 تا 12 دقیقه روی حرارت زیاد بجوشانید.

 

پوست های هندوانه را به آب جوش اضافه کنید و روی حرارت ملایم بجوشانید تا شهد مربا قوام بیاید.