پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

دانه کاج و خواص تغذیه ای آن را بشناسید

دانه کاج و خواص تغذیه ای آن را بشناسید

دانه کاج و خواص تغذیه ای آن را بشناسید 

دانه کاج خواص زیادی دارد. کاج اکنون در همه جا به وفور یافت می شود و ما می توانیم از دانه های آن نهایت استفاده را ببریم. حتما تا کنون درباره ی قدرت بادام شیرین شنیده اید ، اما آیا درباره دانه ی کاج ، یعنی دانه ای که از نظر تغذیه ای به بادام بسیار نزدیک است ، آگاهی دارید ؟

 

این دانه ی کوچک هم خوشمزه و هم مغذی است و فواید زیادی مثل پیشگیری از انواع سرطان و حتی بهبود اختلالات روحی دارد. با این وجود که امروزه دانه ی کاج در سراسر دنیا یافت می شود ، تنها هجده نوع از درخت کاج در اروپا ، آمریکای شمالی و آسیا ، قادر به تامین دانه ی کافی برای استفاده ی مردم سراسر جهان می باشند.

 

اما به طور کلی دانه ی کاج برای بیش از ده هزار سال کاشت و برداشت می شده و در تاریخ یونان باستان ، به عنوان غذای سربازان ، از آن نام برده شده است.

 

حقایق تغذیه ای دانه ی کاج

دانه ی کاج دانه ای خوراکی است که از درخت کاج گرفته می شود. پروسه ی تولید دانه ای که شما در بازار می بینید و خریداری می نمایید کمی پیچیده است که از پرورش میوه ی کاج آغاز می شود. با توجه به گونه ی درخت ، پروسه ی پرورش ممکن است نزدیک به دو سال طول بکشد. وقتی میوه ی کاج اصطلاحا به بلوغ رسید ،

 

چیده شده و در کیسه ای پارچه ای و در معرض گرما ، معمولا نور آفتاب ، قرار می گیرد تا خشک شود. خشک شدن میوه نیز ۲۰ روز نیاز دارد. سپس میوه ها را شکسته و دانه ی آن را خارج می کنند تا برای مصرف آماده شود.به عنوان دانه ای درختی ، دانه ی کاج مثل بادام زمینی در دسته ی بقولات قرار نمی گیرند ،

 

بلکه به میوه های سخت مثل بادام شباهت بیشتری دارد. این بدان معناست که بعد از خارج کردن دانه ی کاج از میوه ، برای مصرف باید پوست آن را نیز بشکنید.اما فواید دانه ی کاج بسیار زیاد و با ارزش است. این دانه های کوچک سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری برای بدن انسان می باشند.

 

خیلی به میزان چربی آن توجه نکنید ، مثل بادام ، چربی های مفید در دانه ی کاج هم در بدن احساس سیری ایجاد می نماید و به کاهش وزن هم کمک می کند.

 

هر ۲۸ گرم از این دانه ، که میزان مناسبی برای یک وعده محسوب می شود ، شامل :

۱۹۱ کالری
۱۹ گرم چربی
۱۶۹ میلی گرم پتاسیم ( ۴ درصد از نیاز روزانه )
۳.۷ گرم کربوهیدرات
۱ گرم فیبر ( ۱ درصد از نیاز روزانه )
۳.۹ گرم پروتئین ( ۷ درصد از نیاز روزانه )
۱.۶ میلی گرم آهن ( ۸ درصد از نیاز روزانه )
۷۱ میلی گرم منیزیم ( ۱۸ درصد از نیاز روزانه )
۱۶۳ میلی گرم فسفر ( ۱۶ درصد از نیاز روزانه )
۱.۸ میلی گرم زینک ( ۱۲ درصد از نیاز روزانه )
۰.۱ میلی گرم تیامین ( ۷ درصد از نیاز روزانه )
۰.۰۶ میلی گرم ویتامین B12 / ریبوفلاوین ( ۳.۵ درصد از نیاز روزانه )
۱.۲ میلی گرم نیاسین ( ۶.۲ درصد از نیاز روزانه )
۲.۷ میلی گرم ویتامین E 8.8 (درصد از نیاز روزانه )
۱۵.۳ میکروگرم ویتامین K 19 (درصد از نیاز روزانه ) می باشد .

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ