خوردن مرغ سوخاری علاقه مندان بسیاری دارد که عاشق خوردن آن هستند اما از عوارض خوردن آن بی اطلاع هستند ما در این مطلب این عوارض را به شما میگوییم . مصرف مواد سوخاری به علت استفاده بیش از حد روغن سبب بروز سلولهای سرطانی در بدن افراد خواهد شد و در این زمینه بسیار موثر است.
ایرج خسرونیا متخصص داخلی با اشاره به مضرات مرغ سوخاری گفته است: در پخت مرغ سوخاری از روغن بسیار زیادی استفاده میشود و در حرارت بالا سبب بروز ترکیبات ناسالمی در بدن میشود که،باعث بروز انواع بیماریها و چاقی مفرط در افراد میشود.
آکریل آمید یک ترکیب سرطان زا می باشد که، در اثر سوختن و برشته شدن ماده سوخاری در حرارت بالا ایجاد میشود و در هنگام ورود آن به بدن بر روی سلولها و ساختار ژنی افرادی که مواد برشته و سوخاری زیادی مصرف میکنند، اثر منفی میگذارد.
این متخصص داخلی با بیان اینکه مواد سوخاری سبب جهش ژنی در DNA میشود، افزوده است: این مواد برشته سبب بروز سرطان، تضعیف سیستم ایمنی و عصبی بدن، بروز انواع عفونت داخلی، تغییر در رفتار، اختلال در هوشیاری، ضعف و بدحالی، تحریک پذیری و بروز بیماریهای قلبی و عروقی، همچنین دیابت میشود.
از دیگر مشکلات مصرف زیاد مرغ سوخاری میتوان به قرمز شدن رنگ پوست، افزایش چین و چروک، قرمز شدن چشمها، سقط جنین اشاره کرده و نام برد. مصرف فیبرها برخلاف مواد سوخاری ترکیبات سرطانی را از بین میبرد و با مصرف میوه و سبزیجات سوء هاضمه در بدن از بین میرود.