پارس ناز پورتال

این خوراکی ها منبع ویتامین E هستند

این خوراکی ها منبع ویتامین E هستند

این خوراکی ها منبع ویتامین E هستند 

خوراکی هایی هستند که سرشار از ویتامین هستند و بدن ما هم به آن ها احتیاج دارد و در زیر منابع مهم ویتامین E برای سلامت شما لیست شده است. از بهترین مواد غذایی حاوی ویتامین E می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

دانه آفتابگردان : ۳۳.۴۱ میلی گرم در یک فنجان ( ۲۲۰ درصد نیاز روزانه ی بدن )

 

بادام : ۳۲.۹۸ میلی گرم در یک فنجان ( ۲۱۸ درصد نیاز روزانه ی بدن )

 

فندق : ۲۰.۲۹ میلی گرم در یک فنجان ( ۱۳۳ درصد نیاز روزانه ی بدن )

 

جوانه ی گندم : ۱۸ میلی گرم در یک فنجان ، ساده و خام ( ۱۲۰ درصد نیاز روزانه ی بدن )

 

انبه : ۳.۰۲ میلی گرم در یک عدد انبه کامل (۲۰ درصد نیاز روزانه ی بدن )

 

بروکلی : ۲.۴ میلی گرم در یک فنجان ، پخته نشده ( ۱۲ درصد نیاز روزانه ی بدن )

 

اسفناج : ۱.۹ میلی گرم در نصف فنجان پخته شده و یا دو فنجان خام ( ۱۰ درصد از نیاز روزانه ی بدن )

 

کیوی : ۱.۱ میلی گرم در یک عدد متوسط ( ۶ درصد نیاز روزانه ی بدن )

 

اگر می خواهید نیاز روزانه ی بدن به ویتامین E را تامین کنید ، استفاده ی خلاقانه ای از این مواد غذایی داشته باشید . به سالاد خود دانه های آجیل را اضافه کنید . همچنین می توانید از آجیل به عنوان یک میان وعده ی عالی استفاده نمایید. با مصرف اسفناج و یا کلم در سالاد خود هنگام نهار ، میزان ویتامین E در بدن را افزایش دهید.

 

تکه های سیب با کره ی بادام زمینی نیز یکی از میان وعده های خوب و حاوی ویتامین E محسوب می شود. اما یکی از بهترین راه ها برای بهره بردن از ویتامین E ، اضافه کردن یک قاشق غذاخوری روغن جوانه ی گندم به دستور هر غذایی که روزانه درست می کنید ، می باشد.

 

اگر قصد استفاده از مکمل های ویتامین E را دارید ، فقط این نکته را بخاطر بسپارید که این ویتامین ، از جمله ویتامین های محلول در چربی است و در صورت جذب در مواد غذایی بهترین نتیجه را در پی خواهد داشت. بنیاد سلامت قلب در آمریکا توصیه می کند آنتی اکسیدان ها ، از جمله ویتامین E را همراه با رژیم غذایی سالم و متعادل که سرشار از میوه ها ، سبزیجات و غلات سبوس دار است ، به بدن خود برسانید.

 

البته رساندن انواع ویتامین ها و مواد معدنی از طریق رژیم غذایی به بدن ، گزینه ی بهتری نسبت به مصرف مکمل ها می باشد. از طریق رژیم غذایی ، از مصرف بیش از حد ویتامین E نیز پیشگیری می شود.