پارس ناز پورتال

جوی دوسر برای یک صبحانه عالی

مجموعه : آموزش آشپزی
جوی دوسر برای یک صبحانه عالی

جوی دوسر برای یک صبحانه عالی 

جوی دوسر سرشار از انرژی و خوشمزه است.برای همین ما آن را در مهم ترین وعده غذایی جای می دهیم یعنی بعنوان صبحانه آن را مصرف می کنیم. امروز طرز تهیه صبحانه ای مقوی با جوی دو سر را به شما آموزش می دهیم. این صبحانه را باید گرم و بهتر است تازه مصرف کنید.

 

مواد لازم:
2 ق س تخم کتان + 5 ق س آب
3 /2 پیمانه نارگیل تازه رنده شده
2 پیمانه پرک جوی دو سر
3 /2 پیمانه بادام بدون پوست بوداده و خرد شده
3 ق س میوه خشک ( کشمش، آلوی خشک وکرن‌بری)
1 ق س شکر
4 /1 ق چ نمک
2 ق س عسل
4 /3 و 1پیمانه شیر یا شیرنارگیل با شیربادام
4 /1 پیمانه روغن نارگیل
چند عدد انجیر تازه

 

روش تهیه:
1. فر را با دمای 175 درجه سانتی‌گراد روشن کنید سپس یک ظرف گود به ابعاد حدودا 20 سانتی‌متر را با روغن نارگیل یا هر روغن گیاهی دیگر چرب کنید.

 

2. تخم کتان را با آب در ظرفی بریزید کنار بگذارید نارگیل رنده‌ شده را در سینی بریزید و در فر در حال گرم شدن بگذارید. وقتی نارگیل‌ها بعد از 4-3 دقیقه طلایی، قهوه‌ای شدند سینی را بیرون بیاورید.

 

3. کاسه‌ای بزرگ بردارید و جو، بادام و نیمی از نارگیل برشته را در آن بریزید. میوه خشک، شکر و نمک را هم اضافه کرده، مواد را با هم مخلوط کنید.

 

4. تخم کتان را دریک کاسه‌ بزرگ بریزید. عسل و شیر را هم به آن بیفزایید و هم بزنید. در حین هم زدن روغن نارگیل را هم اضافه کنید تا با دیگر مواد مخلوط شود. حالا مواد خشک را به این کاسه افزوده و مخلوط کنید.

 

5. مواد را در ظرف چرب شده بریزید و در فر قرار دهید تا به مدت 40 دقیقه حرارت ببینند. وقتی کناره‌های مواد طلایی، قهوه‌ای شد، حرارت را تا 200 درجه سانتی‌گراد زیاد کنید و مواد را ۵ تا ۸ دقیقه دیگر حرارت دهید.

 

6. بعد از این مدت ظرف را بیرون بیاورید. در این حالت مواد باید حالت چیپسی پیدا کرده باشند؛ یعنی گوشه‌ها قهوه‌ای‌رنگ و برشته شده باشند.

 

7. جوی برشته را گرم سرو کنید. به دلخواه می‌توانید کمی خامه، انجیر یا هر میوه دیگر فصل و نارگیل برشته بیشتر به آن بیفزایید. این صبحانه وقتی تازه مصرف می‌شود طعم بهتری دارد. اما می‌توانید تا 3 روز آن را در یخچال نگه دارید. فقط موقع مصرف یادتان باشد دوباره آن را در فر یا مایکروفر گرم کنید.