پارس ناز پورتال

تخم مرغ ریسک ابتلا به سرطان را کم می کند

تخم مرغ ریسک ابتلا به سرطان را کم می کند

تخم مرغ ریسک ابتلا به سرطان را کم می کند 

عادات غذایی می توانند از مهم ترین عوامل ابتلا به سرطان باشند و از طرفی هم برخی از مواد غذایی می توانند از سرطان جلوگیری کنند مانند تخم مرغ. با مصرف تخم مرغ می توانید از سرطان سینه در امان بمانید خوردن تخم مرغ فایده های زیادی برای سلامتی ما به همراه دارد و بانوان را از ابتلا به این عارضه خطرناک دور نگه میدارد تخم مرغ،

 

سبزیجات و فیبر را از منوی غذایی خود حذف نکنید پیشنهاد متخصصین جراح و بیماری های سینه به این نتیجه رسیدند که خوردن تخم مرغ گامی موثر جهت پیشگیری از بیماری های مربوط به سینه خواهد بود انواع غذاها و دسرها را با استفاده از تخم مرغ می توانید تهیه کنید.

 

 به گزارش پارس ناز  ریسک ابتلا به سرطان سینه با خوردن روزی یک عدد تخم مرغ تا ۱۸ درصد کاهش می یابد.
به گفته محققان، هنوز علت دقیق بروز سرطان نامعلوم است اما پیروی از یک رژیم غذایی مناسب و ورزش منظم می تواند ریسک ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

 

از اینرو کارشناسان معتقدند خوردن تخم مرغ، ریسک سرطان سینه را کاهش می دهد. اما از آنجائیکه زرده تخم مرغ سرشار از کلسترول است، اکثر افراد یا تخم مرغ را از رژیم غذایی شان حذف می کنند یا فقط سفیده آن را می خورند.تخم مرغ سرشار از اسیدچرب اُمگا-۶ است. اسیدهای چرب اُمگا-۶ موجب کاهش ریسک سرطان سینه از طریق افزایش ترکیبات ضدالتهابی می شوند.

 

همچنین تخم مرغ حاوی کولین، ویتامین B کمپلکس، است که نقش مهمی در عملکرد عادی سلول ها، بدون توجه به سن و جنسیت ایفاء می کند و موجب کاهش ریسک بروز سرطان سینه هم می شود.مطالعات قبلی هم این فایده تخم مرغ را تایید می کنند. مطالعه سال ۲۰۰۳ منتشرشده در مجله تحقیق سرطان سینه

 

نشان می دهد زنانی که در طول نوجوانی رژیم غذایی مملو از تخم مرغ، سبزیجات و فیبر داشته اند، کمتر از سایر زنان مبتلا به سرطان سینه می شوند.طبق این مطالعه، خوردن یک عدد تخم مرغ در روز موجب کاهش ریسک سرطان سینه تا ۱۸ درصد می شود.

 

در مطالعه سال ۲۰۰۵ هم، مشخص شد زنانی که حداقل در هفته ۶ تخم مرغ می خوردند ۴۴ درصد کمتر از زنانی که دو تخم مرغ یا کمتر در هفته مصرف می کردند، مبتلا به سرطان سینه شدند.

 

جام جم آنلاین