تابستان فصل گرما است و خوردن مواد خوراکی که طبیعت سرد دارند در این فصل توصیه میشود.مانند چای سبز. نوشیدن چای روزانه از مهمترین موارد در وعدههـای غذایی و برای از بین بردن خستگی است و با فاصله ای قبل یا بعد از وعدههـای غذایی استفاده میشود.
بسیاری از افراد نه تنها برای فواید چای بلکه از روی عادت چای مینوشند. اگر چـه چای سبز و سیاه هر دو از برگ کاملیا سیننسیس بدست میآیند،اما تفاوتهایی در پردازش این دو نوع چای وجود دارد.
برگهـای چای سبز تخمیر نمیشود و بلافاصله بعد از برداشت خشک میشود و بـه همین علت آنتیاکسیدان محبوبی شناخته شده است و اثرات مفیدی در مبارزه با سرطان، بیماریهـای قلبی و دیگر بیماریها دارد،در حالیکه چای سیاه از طریق فرایند اکسیداسیون بـه نام تخمیر ایجاد میشود.چای سبز یک نوشیدنی کامل برای تابستان و برای سلامت قلب هم مفید است.
مصرف چای سبز در تابستان توصیه شده و برای جلوگیري از تشنگی، کمک بـه گرمازدگی و در از بین بردنمواد سمی بدن مفید است.
کافئین موجود در چای سبز هم در بهبود عملکرد مغز و کاهش وزن مفید است، اما مصرف بیش از اندازه آن توصیه نمیشود.چای سیاه بـه عنوان نوشیدنی عالی فصل زمستان توصیه شده و شامل پروتئینی برای هضم غذا است.