دسر هلو برای فصل تابستان بسیار مناسب است و میتوان آنرا وسط گرمای روز میل کرد.این دسر یک نوع سالاد میوه ساده میباشد.
مواد لازم جهت تهیه دسر هلو :
1. هلو درشت رسیده : 4 عدد
2. پودر قند , الک شده : 2 قاشق غذاخوری
3. پرتقال : 1 عدد
4. آب انگور شیرین یا هر نوع آب میوه شیرین دیگر : 200 میلی لیتر
طرز تهیه دسر هلو :
1. با استفاده از یک چاقوی تیز , هلوها را نصف نموده , هسته آن ها را جدا نمایید . در صورت تمایل , آن ها را بعد از پوست نمودن , به برش های باریکی خرد نمایید .
2. برش های هلو را داخل کاسه مخصوص سرو بریزید و روی آن ها شکر بپاشید .
3. با استفاده از یک چاقوی تیز , پوست پرتقال را بدون قسمت سفید زیر آن از پرتقال جدا نمایید و به شکل خلال ببرید . خلال ها را داخل کاسه ای حاوی آب سرد بریزید و کنار بگذارید .
4. آب پرتقال را بگیرید و با آب انگور روی هلوها بریزید .
5. کاسه را یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا مواد داخل آن خنک شوند .
6. خلال های پوست پرتقال را از آب سرد بیرون آورید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک نمایید .
7. هلوها را با پوست پرتقال تزیین نمایید و سرو نمایید .
دسر هلو نوعی سالاد میوه ساده اما به طرز باور نکردنی خوشمزه است و جهت سرو در مهمانی های شب و روز گرم تابستان بسیار مناسب است .