پارس ناز پورتال

بیایید با هم آموزش نان موز و خرما را یاد بگیریم

مجموعه : آموزش آشپزی
بیایید با هم آموزش نان موز و خرما را یاد بگیریم

بیایید با هم آموزش نان موز و خرما را یاد بگیریم

نان موز و خرما برای قهوه صبح یا چای بعدازظهر مناسب می باشد و بسیار هم شکیل است و با دیدن آن اشتهای شما باز می شود. 

 

مواد لازم جهت تهیه نان موز و خرما :

1. کره به قطعات کوچک بریده شده : 150 گرم
2. آرد بکینگ پودردار : 225 گرم
3. شکر دانه ریز : 75 گرم
4. خرمای هسته گرفته و ریز خرد شده : 125 گرم
5. موز له شده : 2 عدد
6. تخم مرغ , کمی زده شده : 2 عدد
7. عسل : 2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه نان موز و خرما :

1. کف یک قالب 900 گرمی مخصوص نان را چرب نموده و با کاغذ روغنی بپوشانید .

 

2. آرد را در یک کاسه الک نمایید . با نوک انگشت با کره ورز دهید تا به شکل خرده های نان در بیاید .

 

3. شکر , خرمای خرد شده , موز , تخم مرغ های زده شده و عسل را به مواد خشک اضافه نمایید و خوب به هم بزنید تا تبدیل به خمیری نرم شوند .

 

4. با قاشق مخلوط به دست آمده را در قالب نان بریزید و با یک کاردک سطح آن را صاف نمایید .

 

5. در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 160 درجه سانتیگراد یا 325 درجه فارنهایت و یا عدد 3 فرهای گازی به مدت 1 ساعت بپزید تا سطح آن طلایی شود و اگر یک سیخ داخل آن فرو ببرید , مواد کیک به آن نچسبد و تمیز بیرون بیاید .

 

6. بگذارید کیک کمی داخل قالب سرد شود سپس آن را روی سینی مشبک فلزی برگردانید تا کاملا خنک شود .

 

7. نان را به قطعات ضخیم ببرید و آن را سرد یا گرم سرو نمایید .

 

توصیه سرآشپز جهت تهیه نان موز و خرما :

این نان چای را می توانید در ظروف وکیوم برای چند روز در جای خشک و خنک نگهداری نمایید .