پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

بهترین مواد غذایی برای مبارزه با سرطان سینه

مجموعه : رژیم و تغذیه

بهترین مواد غذایی برای مبارزه با سرطان سینه

بهترین مواد غذایی برای مبارزه با سرطان سینه

 یکی از بیماریهایی که زنان را در معرض خود قرار می دهد سرطان سینه است. سرطان سینه در چند سال اخیر در میان بانوان ایرانی بسیار شایع شده است و به گزارش پارس ناز با یک رژیم غذایی مفید و استفاده از برخی موادغذایی می توان با این بیماری مهلک مبارزه کرد.

 

پارس ناز: سرطان سینه به نوعی سرطان گفته می‌شود که از بافت پستان آغاز می‌شود. علائم سرطان سینه می‌تواند یک توده در سینه، تغییر در شکل سینه، گودی پوست، ترشح مایع از نوک سینه، یا پوسته شدن قسمتی از پوست باشد.

 

1. قارچ
در مطالعه ای که در سال 2010 در ژورنال nutrition and cancer به چاپ رسید محققان دریافتند که مصرف منظم حجم مناسبی از قارچ با کاهش ریسک سرطان سینه در میان زنانی که در مرحله پیش از یائسگی قرار داشتند ارتباط داشت.

 

قارچ‌ها، حاوی آنتی‌اکسیدانی به نام «ال-ارگوتیونئین» هستند و با همین آنتی‌اکسیدان قوی می‌توانند از بدن در برابر سلول‌های سرطان پستان، محافظت کنند. از این رو، به خانم ها توصیه می‌شود که تکه‌های قارچ را به انواع سالاد، املت یا ساندویچ‌های خود اضافه کنند.

 

2. جوانه بروکلی
از دیگر خوراکی‌های ضد سرطان پستان است. این جوانه سرشار از آنتی‌اکسیدانی به نام «سولفورفان» است. محققان دانشگاه میشیگان به این نتیجه رسیده‌اند که سولفورفان موجود در جوانه بروکلی باعث تخریب سلول‌های سرطانی و پیشگیری از رشد آنها در بدن می‌شود. جوانه بروکلی می‌تواند در انواع ساندویچ‌ها، سالادها و سوپ‌ها مورد استفاده قرار بگیرد.

 

3. دانه‌های انار
سرشار از انواع آنتی‌اکسیدان‌ها و «الاژیک اسید» هستند و می‌توانند آنزیمی را که در پیشرفت سرطان سینه نقش دارد را مهار کنند. همچنین دانه انار با بهبود سلامت قلب نیز در ارتباط هستند. همچنین شما میتوانید مقادیر مشابهی از آنتی اکسیدان را از آب انار نیز دریافت کنید اما توجه داشته باشید که فقط یک لیوان آب انار یا نصفی از خود انار را در روزمصرف کنید تا دریافت قند تحت کنترل باشد.

 

4. عدس
در مطالعه ای که در سال 2009 در American Journal of Clinical Nutrition به چاپ رسید الگوهای غذایی بیش از 3500 زن آسیایی-آمریکایی بررسی شد و محققان دریافتند که مقادیر بالای حبوبات که شامل عدس و لوبیا میشود با ریسک پایین تر ابتلا به سرطان سینه در ارتباط است. عدس سرشار از فولات و فیبرو سایر مواد مغذی است.

 

5. گردو
خوردن روزانه تا 2 اونس ( 60 گرم) گردو می تواند از پیشرفت تومورهای سرطانی سینه پیشگیری کند. به نقل از پارسناز محققان دریافتند اسیدهای چرب امگا3 ، آنتی اکسیدان هاو فیتواسترول های موجود در گردو می توانند رشد سلول های سرطانی را آهسته کنند. 

 

6. بلوبری
محققان دریافته اند که یک ماده مغذی در این ماده میتواند منجر به آپوپتوز سلول های سرطانی شود. 

 

7. اسفناج
طبق نتایج مطالعه ای که در سال 2011 در American Journal of Epidemiology به چاپ رسید محققان دریافتند در زنان سنین پیش از یائسگی با بیشترین میزان دریافت فولات رژیمی (که اسفناج منبع خوبی از آن است) ریسک ابتلا به سرطان سینه تا 40 درصد کاهش می یابد. ویتامین های گروه B برای تقسیم سلولی درست مورد نیاز هستند و میتوانند مانع تغییرات DNA منجر به سرطان سینه شوند.
 

8. تخم مرغ
کولین که یک ماده مغذی ضروریست به مقدار فراوان در تخم مرغ یافت می شود و 24 درصد ریسک سرطان سینه را کاهش می دهد. این ماده مغذی که در زرده تخم مرغ یافت می شود برای عملکرد مناسب سلول ها مورد نیاز است. زنان باید روزانه 425 میلیگرم کولین دریافت کنند که یک تخم مرغ بزرگ حاوی 126 میلیگرم است. سایر منابع کولین عبارتند از ماهی،مرغ و ماکیان، بروکلی، جوانه گندم.
 

9. سالمون
یکی از معدود غذاهایی است که حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین D می باشد. محققان دریافتند که دریافت مقادیر کافی ویتامین خورشید با 24 درصد کاهش در ریسک سرطان سینه مرتبط است. این ویتامین از سرطانی شدن سلول ها جلوگیری می کند. همچنین خوردن سالمون تازه یا کنسرو شده تامین کننده اسید چرب امگا3 DHA می باشد که با سلول های سرطانی مقابله و از تکثیر و پخش شدن این سلول ها پیشگیری می کند.
 

10. نان چاودار
غلات کامل مثل چاودار می تواند ریسک سرطان سینه را کاهش دهد. یک اثر هم افزایی بین فیبرها، لیگنان ها، ویتامین ها، مینرال ها و اسیدفیتیک نان چاودار را به یک ماده مقابله کننده با سرطان سینه تبدیل می کند.

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ