پارس ناز پورتال

بهترین دستور پخت بادمجان شکم پر خوش طعم

مجموعه : آموزش آشپزی
بهترین دستور پخت بادمجان شکم پر خوش طعم

بهترین دستور پخت بادمجان شکم پر خوش طعم 

بادمجان شکم پر دستورهای تهیه بسیار مختلفی دارد که ما در این آموزش برترین آن ها را به شما خواهیم گفت تا از خوردن این غذا لذت ببرید. 

 

مواد لازم برای بادمجان شکم پر کبابی :

بادمجان متوسط 5 عدد 
 گردو آسیاب شده 1 لیوان 
رب گوجه 1 قاشق سوپخوری 
رب آلوچه1 قاشق غذاخوری
رب انار1 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط رنده شده1 عدد
سبزی (نعنا،گشنیز،چچاق)2 قاشق غذاخوری
 نمک و فلفل و زردچوبه از هر کدام 1 قاشق چایخوری
روغنبه مقدار لازم

طرز تهیه بادمجان شکم پر کبابی :

بادمجان را پوست کنده و برشی به صورت بعلاوه از بالا به پایین داده، تا جایی که برش قطع نشود، نمک زده می گذاریم تلخی و آب آن گرفته شود.گردو، سبزی ریز خرد شده، رب گوجه، رب انار و آلوچه، پیاز رنده شده، و ادویه ها را به آن افزوده و خوب مخلوط می کنیم.

 

بعد با دو انگشت دست مواد را آرام و با دقت در شکم بادمجان می گذاریم و اضافه ها را از درز بیرون زده را صاف کرده و کمی فشار داده تا مواد خوب بهم بچسبد.در تابه ایی روغن ریخته و بادمجان ها را در تابه چیده، با حرارت متوسط خوب سرخ شود، بعد بر می گردانیم تا طرف دیگر سرخ شود ولی با حرارت کم و در تابه را گذاشته که سرخ و پخته شود.

 

این غذای خوشمزه شمالی رو نوش جان کنید با سبزی خوردن و ماست خیار در صورت تمایل می توانید از گوجه و پیاز متوسط هم استفاده کنید، مثل بادمجان ها مواد را ریخته و سرخ کنید.

 

نکته: اگرسبزی چوچاق دردسترس نبود از سبزی نعناع استفاده کنید.

بهترین دستور پخت بادمجان شکم پر خوش طعم

طریقه پرکردن شکم بادمجان