پارس ناز پورتال

با هم قیمه نجفی خوشمزه درست کنیم

مجموعه : آموزش آشپزی
با هم قیمه نجفی خوشمزه درست کنیم

با هم قیمه نجفی خوشمزه درست کنیم 

قیمه نجفی خوش طعم و غذای اصیل ایرانی است که درست کردن آن را به کدبانوهای ایرانی پیشنهاد می دهیم.گوشت ماده اصلی این غذا است. یک خوراک لذیذ که حتما علاقه مندان به غذاهای گوشتی از این غذای سنتی لذت خواهند برد.

 

مواد لازم برای قیمه نجفی :

 گوشت گوسفندی بدون استخوان 250 گرم
 نخود150 گرم
 پیاز متوسط 1 عدد
 رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
زعفران آب زده5 قاشق غذاخوری
کره50 گرم
دارچینبه میزان لازم
زردچوبهبه میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم

طرز تهیه قیمه نجفی :
گوشت را به همراه پیاز نمک و فلفل وکمی زردچوبه کاملاً پخته تا کم آب شود. برای بهتر له شدن گوشت می توانید از زودپز استفاده نمایید.

 

نخود را حداقل 12 ساعت خیسانده و کاملاً پخته و به گوشت کم آب شده اضافه کرده تا کامل جا افتاده شود.

 

رب را در کره تفت داده سپس به مواد گوشتی اضافه نمک و فلفل را اندازه کرده به همراه دارچین وزعفران دم کرده اضافه و با گوشت کوب کوبیده (مانند گوشت کوبیده).

 

این خورش را می توان با برنج سفید سرو کرد.

 

نکاتی برای تهیه قیمه نجفی :
این غذا پس از پخت کامل باید له له و یک دست شود.
می توانید با گرد لیمو کمی چاشنی آن را اضافه نمایید.