مواد لازم برای سبزی پلو و هالومی : 4 تا 6 نفر
برنج | 3 پيمانه |
سبزی پلويی خرد شده | 3 پيمانه |
سير ريز خرد شده | 2 حبه |
رنده پوست پرتقال | 1 قاشق چایخوری |
پنيرهالومی (برای هر نفر يك برش) | 6-4 برش |
آرد سوخاری | به ميزان لازم |
آبليمو | 2 قاشق سوپخوری |
پياز متوسط رنده شده | 1 عدد |
زردچوبه | 1 قاشق چایخوری |
ادویه | 1 قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | 1 قاشق چایخوری |
زعفران دم کرده | به ميزان لازم |
روغن | به ميزان لازم |
نمک | به ميزان لازم |
طرز تهیه سبزی پلو و هالومی :
برنج را بشویید و همراه نمك خيس كنيد. سبزي پلو را خيلي ريز خرد كنيد و كنار بگذاريد. سير را هم كاملا ريز خرد و با سبزي مخلوط كنيد. در قابلمهاي مناسب آب جوش بیاورید و برنج را اضافه كنيد. بعد از ١٢-١٠ دقيقه كه برنج جوشيد ،آن را آبكش كنید. حالا سبزي و رنده پوست پرتقال را به برنج آبكش شده اضافه و به آرامي مخلوط كنيد.
كف قابلمه روغن بریزید و ته ديگ دلخواه را قراردهید. مخلوط برنج با سبزي و سير را روي آن ريخته و غذا را دم كنيد. در ظرفي پياز رنده شده و آبليمو را مخلوط كنید. برشهاي هالومي را هم در این مخلوط قرار دهيد و خوب با مواد آغشته كنيد تا طعمدار شوند.
در ظرفي دیگر آرد سوخاري، زردچوبه، ادويه، فلفل و نمك را مخلوط كرده و برشهاي هالومي طعمدارشده را در آن بغلتانيد و سپس در روغن سرخ كنيد. بعد از دم كشيدن پلو مقداري از آن را با زعفران مخلوط كرده و براي تزیين استفاده كنيد. سبزي پلوی دم كشيده و آماده را در ديس كشيده با پلو زعفراني تزیين كنید و همراه هالوميهاي سرخ شده سرو كنيد.
از کجا بخریم؟
پنیر هالومی را از فروشگاه های عرضه مواد گیاهی تهیه کنید.