پارس ناز پورتال

آموزش پخت کیبه سیب زمینی خوشمزه

مجموعه : آموزش آشپزی
آموزش پخت کیبه سیب زمینی خوشمزه

آموزش پخت کیبه سیب زمینی خوشمزه 

کیبه سیب زمینی غذای بسیار عالی و لقمه ای است که در مهمانی های کوچک می تواند برای پذیرایی بهترین گزینه کدبانو باشد. 

 

مواد لازم برای کیبه سیب زمینی در فر :

 كره آبكرده 4 قاشق سوپخوری
 خرده نان4 قاشق سوپخوری 
سیب زمینی  یک و نیم كیلو گرم (6 عدد متوسط)
 نمکیک و یک دوم قاشق چایخوری 
فلفل سیاهیک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع2 قاشق سوپخوری
پیاز خرد كرده2 عدد متوسط
گوشت چرخ كرده500 گرم
قرص عصاره مرغ (پودر كرده)2 عدد
خلال بادام2 قاشق سوپخوری
ادویه مخلوط (هفت ادویه)1 قاشق چایخوری
جوز هندییک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه کیبه سیب زمینی در فر :

قالب كمربندی را به قطر 23 سانتیمتر، با نیمی از كره چرب كنید و نیمی از خرده نان را در قالب بریزید. آن‌گاه سیب‌زمینی‌ها را بپزید و سپس پوره كنید. پوره سیب‌زمینی، نمك، فلفل و تخم‌مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

 

حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید، پیاز را بیفزائید و 2 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت را بیفزائید و 5 دقیقه، تفت دهید. اكنون قرص مرغ، خلال بادام، ادویه و جوز هندی را به گوشت بیفزائید و اندكی تفت دهید. حال یك‌سوم از پوره سیب‌زمینی را در قالب بریزید و صاف كنید.

 

سپس نیمی از مخلوط گوشت را رویش بریزید و با نیمی از باقیمانده پوره سیب‌زمینی، روی گوشت را بپوشانید. اینك باقیمانده گوشت را روی پوره سیب‌زمینی بریزید و با باقیمانده پوره سیب‌زمینی روی گوشت را بپوشانید و باقیمانده خرده نان را روی پوره بپاشید.

 

آنگاه باقیمانده كره را روی كیبه بریزید و آن را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 220 درجه سانتیگراد یا تا زمانی كه طلائی رنگ شود، بپزید. همین كه كیبه قدری خنك شد، آن را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید و با سالاد كلم، هویج و گوجه فرنگی میل كنید.