منظور از ماهی آردی یعنی میزان آردی که قبل از پخت روی ماهی زده می شود تا بتوانیم راحت تر ماهی را بپزیم.
مواد لازم جهت تهیه ماهی آردی :
1. آرد معمولی : 4 قاشق غذاخوری
2. نمک : 1 قاشق چای خوری
3. ماهی پهن تمیز شده و پوست کنده : 4 تکه , 400 گرمی
4. کره : 150 گرم
5. آب لیمو : 3 قاشق غذاخوری
6. جعفری تازه خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
7. لیموی نمک سود شده : 1/4
8. نمک : به میزان لازم
9. فلفل : به میزان لازم
10. برش های لیمو ترش جهت تزیین : مقداری
طرز تهیه ماهی آردی :
1. آرد را با نمک مخلوط نمایید و در بشقاب یا سینی بزرگی پهن نمایید . ماهی را یکباره درون آرد فرو ببرید و آن را خوب تکان دهید تا آرد اضافه آن گرفته شود . 40 گرم کره را در قابلمه ای آب نمایید و با استفاده از قلم موی مخصوص آشپزخانه روی ماهی را کاملا چرب نمایید.
2. ماهی را در کباب پزی که از قبل گرم شده حرارت دهید و بگذارید هر طرف آن 5 دقیقه بپزد .
3. در همین فاصله , باقی مانده کره را در یک شیر جوش کوچک آب نمایید . داخل کاسه ای بزرگ که قطر آن گنجایش کف شیر جوش را داشته باشد , آب سرد بریزید و آن را کنار دستتان بگذارید.
4. کره را گرم نمایید تا طلایی شده و بوی عطر آن بلند شود , بلافاصله کره را از روی حرارت بردارید و ته قابلمه را داخل آب سرد قرار دهید تا از ادامه پخت جلوگیری شود.
5. ماهی را در بشقاب های مخصوص پذیرایی بگذارید و روی آن آب لیمو , جعفری و لیمو بریزید . کره طلایی را روی ماهی ریخته , با برش های لیمو تزیین نمایید و بلافاصله سرو نمایید.
توصیه سرآشپز جهت تهیه ماهی آردی :
اگر ترجیح می دهید ماهی آرد زده خود را در کره سرخ نمایید , به یک یا دو ماهیتابه بزرگ نیاز دارید.