پارس ناز پورتال

آموزش پخت سیب زمینی و قارچ خوشمزه

مجموعه : آموزش آشپزی
آموزش پخت سیب زمینی و قارچ خوشمزه

آموزش پخت سیب زمینی و قارچ خوشمزه 

سیب زمینی و قارچ میتوانند مخلوط خوشمزه و عالی را با هم بسازند و ما هم آموزش پخت آن را برای شما در این مطلب قرار داده ایم. 

 

مواد لازم جهت تهیه سیب زمینی و قارچ پخته :

1. کره : 25 گرم
2. سیب زمینی , نازک حلقه شده : 500 گرم
3. مخلوط قارچ های مختلف خرد شده : 150 گرم
4. رزماری خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
5. پیاز کوهی خرد شده : 4 قاشق غذاخوری
6. سیر , له شده : 2 حبه
7. خامه پرچرب : 150 میلی لیتر
8. نمک : به میزان لازم
9. فلفل : به میزان لازم
10. پیاز کوهی مورب خرد شده جهت تزیین : مقداری

 

طرز تهیه سیب زمینی و قارچ پخته :

1. کف و دیواره های یک پیرکس یا ظرف نسوز کم عمق را با کره چرب نمایید .

 

2. سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش , به مدت 10 دقیقه نیم پز نمایید و سپس آن ها را آبکش نمایید . یک چهارم از سیب زمینی ها را کف ظرف پیرکس بچینید .

 

3. به ترتیب یک چهارم از مقدار قارچ ها , رزماری , پیازچه و سیر را روی سیب زمینی ها بریزید . بقیه لایه ها را به همین ترتیب بچینید و آخرین لایه را سیب زمینی قرار دهید .

 

4. خامه را روی سیب زمینی ها بریزید و نمک و فلفل بزنید .

 

5. غذا را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت و یا عدد 5 فرهای گازی به مدت 45 دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شده و جلز و ولز نماید .

 

6. غذا را پیاز کوهی خرد شده تزیین نمایید و مستقیما با همان ظرف سر میز بیاورید .

 

توصیه سرآشپز جهت تهیه سیب زمینی و قارچ :

در جشن های خاص , می توانید غذا را در ظرف کیک بپزید و آن را روی ظرف پذیرایی برگردانید و سرو نمایید .