پارس ناز پورتال

آموزش مربای گل محمدی خوش عطر و طعم

آموزش مربای گل محمدی خوش عطر و طعم

آموزش مربای گل محمدی خوش عطر و طعم 

مربای گل محمدی بسیار خوش طعم و خوشمزه است و فواید تغذیه ای زیادی نیز دارد. فقط کافی است یکبار آن را امتحان کنید. 

 

مربا گل محمدی
گلبرگ درشت گل محمدی 1 کیلو . آبلیمو تازه 4 قاشق
شکر سفید 3 کیلو . آب 8 پیمانه

 

طرز تهیه: یک طبقه از گل محمدی و یک طبقه از شکر را در ظرفی بریزید و به همین ترتیب ادامه دهید. با پارچه تمیز درب ظرف را ببندید و آن را یک شب در جای نسبتا خنک قرار دهید.

 

مقداری شکر را جداگانه بجوشانید و بعد روی گلبرگها بریزید و خوب هم بزنید. در ظرف را مجددا با پارچه ببندید و 48 ساعت استراحت دهید.

 

مقداری شکر در آن بریزید و مواد را در قابلمه ای بجوشانید تا خوب غلیظ شود. در هنگام جوشیدن کف ایجاد می شود که باید آن را بگیرید و دور بریزید. سپس آب لیمو را اضافه کرده و مربا را بهم بزنید و در نهایت از روی حرارت بردارید.

 

هنگامیکه مربا خنک شد، آن را به یک بطری شیشه ای انتقال داده و مانند سایر مرباها نگهداری کنید.