پارس ناز پورتال

آموزش طرز پخت غذاهای با میگو و نودل

مجموعه : آموزش آشپزی
آموزش طرز پخت غذاهای با میگو و نودل

آموزش طرز پخت غذاهای با میگو و نودل

در این مطلب از پارس ناز از سری آموزش های آشپزی می خواهیم آموزش طرز پخت دو نوع غذا با میگو و نودل را به شما آموزش می دهیم. این غذاها به راحتی درست می شوند و می توانید از خوردن آن لذت ببرید.

 

میگو كبابی با سبزیجات

 

مواد لازم:

 

شاه‌میگو: ١٢ عدد
پیاز خلالی: ٥٠٠ گرم
فلفل‌دلمه‌ای قرمز: ١ عدد
كدو سبز: ٤ عدد خلالی شده
پودر كاری: ۲ قاشق چایخوری
سس خردل ملایم: ٢ قاشق غذاخوری
ادویه مخصوص میگو و ماهی: به میزان دلخواه
سس تریاكی: ٣ قاشق غذاخوری
سویاسس: ٢ قاشق غذاخوری
زعفران: به میزان لازم
روغن زیتون: به میزان لازم

آموزش طرز پخت غذاهای با میگو و نودل

 

طرز تهیه:

1- ابتدا میگوها را با كمی زعفران، پودر کاری، ادویه و سویاسس مخلوط می‌كنیم و كنار می‌گذاریم تا طعم‌دار شود. در این فاصله سبزیجات را با كمی روغن زیتون تفت می‌دهیم تا نیم‌پز شود.

 

2- حال تمامی سس‌ها- سس خردل وسس تریاکی- را به سبزیجات اضافه كرده، مخلوط می‌كنیم و كنار می‌گذاریم. در نهایت میگو‌ها را به سیخ چوبی كشیده روی زغال یا گاز یا كباب‌پز به مدت خیلی كوتاه كباب می‌كنیم و روی سبزیجات كه در ظرف كشیده‌ایم می‌ریزیم.

 

3- در صورت تمایل شما می توانید در این دستور غذایی از نودل هم استفاده کنید.

 

نودل میگو و بروكلی 

 

مواد لازم

میگو پلویی: ٥٠٠ گرم
كلم بروكلی: ٥٠٠ گرم
فلفل دلمه‌ای قرمز: ١ عدد
كاری: ٢ قاشق چایخوری
سس خردل ملایم: ٢ قاشق غذاخوری
ادویه مخصوص میگو و ماهی: به میزان دلخواه
سس تریاكی: ٣ قاشق غذاخوری
سس تند و شیرین تایلندی: نصف پیمانه
سویاسس: ٢ قاشق غذاخوری
نودل: ٣ بسته

آموزش طرز پخت غذاهای با میگو و نودل

 

طرز تهیه:

1- ابتدا فلفل دلمه‌ای را خلالی كرده و همراه میگو ادویه تفت می‌دهیم، كلم بروكلی را بخارپز می کنیم اما كم می‌پزیم تا له نشود، مواد را مخلوط كرده و سس‌ها را به آن اضافه می‌كنیم و بعد از سه دقیقه از روی حرارت برمی‌داریم.

 

2- نودل را هم جوشانده و داخل ظرف می‌كشیم و سس به دست آمده را روی آن می‌ریزیم و سرو می‌كنیم.