پارس ناز پورتال

آموزش طرز تهیه آبگوشت قرمه سبزی

مجموعه : آموزش آشپزی
آموزش طرز تهیه آبگوشت قرمه سبزی

آموزش طرز تهیه آبگوشت قرمه سبزی

آبگوشت قورمه یا قورمه سبزی از غذاهای محلی استان همدان است که غذایی است که هم به آبگوشت شبیه است و هم به خورشت قورمه سبزی! با ما همراه باشید با طرز تهیه آبگوشت قرمه سبزی …

 

مواد لازم:

 

• سبزی قورمه 250 گرم
• گوشت گوسفند نیم کیلو
• لوبیا قرمز 1 لیوان
• لیمو عمانی 4 عدد
• پیاز داغ عسلی 3 قاشق سوپخوری
• تخم مرغ 2 عدد
• سیب زمینی 2 عدد
• ماست ساده پرچرب
• زردچوبه، فلفل و نمک

 

طرز تهیه:

 

1- گوشت را در یک تابه نچسب مناسب به همراه استخوان و چربی هایش کمی سرخ کنید. گوشت را همراه با سبزی، لوبیا چیتی و پیاز سرخ شده را با نمک و زردچوبه و فلفل درون زودپز برزید و با تقریبا 1 لیوان آب اجازه دهید تا بپزند.

 

2- لیمو عمانی را خرد کرده و هسته های آن را بیرون بیاورید. سیب زمینی ها را هم پوست کنده و تکه تکه کنید. لیمو عمانی و سیب زمینی را داخل گوشت بریزید و روی حرارت ملایم و متوسط قرار دهید تا کمی پخته شود.

 

3- پس از پختن مواد، پس از جوش آخر، 2 عدد تخم مرغ را جداگانه بشکنید و در غذا مخلوط کنید و هم بزنید. آبگوشت را با ماست سرو کنید.