پارس ناز پورتال

آموزش درست گردن مرغ شکم پر به سبک شمالی

مجموعه : آموزش آشپزی
آموزش درست گردن مرغ شکم پر به سبک شمالی

آموزش درست گردن مرغ شکم پر به سبک شمالی 

همگی به این معترف هستیم که شمالی ها غذاهای بسیار خوشمزه ای دارند و به خاطر همین مرغ شکم پر را به سبک شمالی ها به شما آموزش می دهیم. حتما تا به حال مرغ شکم پر را امتحان کرده اید، مرغ شکم پر یکی دیگر از غذاهای مرسوم در مجالس و مهمانی ها می باشد که در ادامه با طرز تهیه مرغ شکم پر مازندرانی ها آشنا خواهیم شد.

 

مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر مازندرانی :

سبزی معطر ( گشنيز،جعفری،برگ سير تازه )۴۰۰ گرم
 پياز رنده شده متوسط۱ عدد
گردو پودر شده ۱۰۰ گرم
رب انار۲ قاشق سوپخوری
نمك و فلفل و ادويهبه ميزان لازم
زعفران دم شدهبه ميزان لازم
مرغ۱ عدد ( ۱/۵ كيلو گرم )
آلو۱۰ تا ۱۵ عدد
زرشک۳ قاشق سوپخوری

طرز تهیه مرغ شکم پر :
پياز رنده شده را تفت می دهيم تا كمی طلايی بشود بعد سبزی خرد شده را اضافه كرده كمی تفت مي دهيم، آلو خرد شده و زرشک را اضافه كرده نمک و فلفل و ادويه را اضافه می كنيم، رب انار را اضافه مي كنيم و بعد گردو را اضافه می كنيم، تمامی مواد را خوب مخلوط كرده درون شكم مرغ را با اين مواد پر كرده و آن را می دوزيم، مرغ را درون روغن سرخ كرده و با چند عدد آلو و كمی آب می گذاريم بپزد.