پارس ناز پورتال

آموزش درست کردن کیک گلابی و زنجبیل خوشمزه

مجموعه : آموزش آشپزی
آموزش درست کردن کیک گلابی و زنجبیل خوشمزه

آموزش درست کردن کیک گلابی و زنجبیل خوشمزه

کیک گلابی و زنجبیل که امروز قراره براتون آموزش بدیم بسیار مقوی و خوشمزه است که میتوانید در صبحانه هنگام چای میل کنید.

 

مواد لازم:

     کره نرم شده : 300 گرم
     شکر دانه ریز : 175 گرم
     آرد بکینگ پودر دار : 175 گرم
    پودر زنجبیل : 3 قاشق چای خوری
     تخم مرغ زده شده : 3 عدد
     گلابی , پوست کنده , دانه گرفته و باریک خرد شده : 450 گرم
     شکر قهوه ای نرم : 1 قاشق غذاخور

 

طرز تهیه:

1. کف یک قالب کیک گود به قطر 20 سانتیمتر را کمی چرب نمایید و یک کاغذ روغنی بیاندازید.

 

2. با یک همزن برقی, 175 گرم از کره را با شکر, آرد, زنجبیل و تخم مرغ ها بزنید و خوب ترکیب نمایید تا به شکل خمیر یکدست و سفتی در بیاید.

 

3. با قاشق مایه کیک را داخل قالب بریزید و سطح روی آن را صاف و یکنواخت نمایید.

 

4. برش های گلابی را روی مایه ی کیک بچینید. شکر قهوه ای را روی آن ها بپاشید و باقی کره را تکه تکه روی آن ها قرار دهید.

 

5. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار دهید تا طلایی شود و وقتی آن را با دست می فشارید حالت ارتجاعی داشته و سر جای خود برگردد.

 

6. در صورت تمایل, کیک گلابی و زنجبیل را گرم به همراه بستنی یا خامه سرو نمایید.

 

توصیه سرآشپز:

شما می توانید در طرز تهیه کیک گلابی و زنجبیل سیب را جایگزین گلابی نمایید.

 

منبع :آوای سلامتی