کیک گلابی و زنجبیل که امروز قراره براتون آموزش بدیم بسیار مقوی و خوشمزه است که میتوانید در صبحانه هنگام چای میل کنید.
مواد لازم:
کره نرم شده : 300 گرم
شکر دانه ریز : 175 گرم
آرد بکینگ پودر دار : 175 گرم
پودر زنجبیل : 3 قاشق چای خوری
تخم مرغ زده شده : 3 عدد
گلابی , پوست کنده , دانه گرفته و باریک خرد شده : 450 گرم
شکر قهوه ای نرم : 1 قاشق غذاخور
طرز تهیه:
1. کف یک قالب کیک گود به قطر 20 سانتیمتر را کمی چرب نمایید و یک کاغذ روغنی بیاندازید.
2. با یک همزن برقی, 175 گرم از کره را با شکر, آرد, زنجبیل و تخم مرغ ها بزنید و خوب ترکیب نمایید تا به شکل خمیر یکدست و سفتی در بیاید.
3. با قاشق مایه کیک را داخل قالب بریزید و سطح روی آن را صاف و یکنواخت نمایید.
4. برش های گلابی را روی مایه ی کیک بچینید. شکر قهوه ای را روی آن ها بپاشید و باقی کره را تکه تکه روی آن ها قرار دهید.
5. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار دهید تا طلایی شود و وقتی آن را با دست می فشارید حالت ارتجاعی داشته و سر جای خود برگردد.
6. در صورت تمایل, کیک گلابی و زنجبیل را گرم به همراه بستنی یا خامه سرو نمایید.
توصیه سرآشپز:
شما می توانید در طرز تهیه کیک گلابی و زنجبیل سیب را جایگزین گلابی نمایید.
منبع :آوای سلامتی