پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

آموزش درست کردن کیک گلابی و زنجبیل خوشمزه

مجموعه : آموزش آشپزی

آموزش درست کردن کیک گلابی و زنجبیل خوشمزه

آموزش درست کردن کیک گلابی و زنجبیل خوشمزه

کیک گلابی و زنجبیل که امروز قراره براتون آموزش بدیم بسیار مقوی و خوشمزه است که میتوانید در صبحانه هنگام چای میل کنید.

 

مواد لازم:

     کره نرم شده : 300 گرم
     شکر دانه ریز : 175 گرم
     آرد بکینگ پودر دار : 175 گرم
    پودر زنجبیل : 3 قاشق چای خوری
     تخم مرغ زده شده : 3 عدد
     گلابی , پوست کنده , دانه گرفته و باریک خرد شده : 450 گرم
     شکر قهوه ای نرم : 1 قاشق غذاخور

 

طرز تهیه:

1. کف یک قالب کیک گود به قطر 20 سانتیمتر را کمی چرب نمایید و یک کاغذ روغنی بیاندازید.

 

2. با یک همزن برقی, 175 گرم از کره را با شکر, آرد, زنجبیل و تخم مرغ ها بزنید و خوب ترکیب نمایید تا به شکل خمیر یکدست و سفتی در بیاید.

 

3. با قاشق مایه کیک را داخل قالب بریزید و سطح روی آن را صاف و یکنواخت نمایید.

 

4. برش های گلابی را روی مایه ی کیک بچینید. شکر قهوه ای را روی آن ها بپاشید و باقی کره را تکه تکه روی آن ها قرار دهید.

 

5. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار دهید تا طلایی شود و وقتی آن را با دست می فشارید حالت ارتجاعی داشته و سر جای خود برگردد.

 

6. در صورت تمایل, کیک گلابی و زنجبیل را گرم به همراه بستنی یا خامه سرو نمایید.

 

توصیه سرآشپز:

شما می توانید در طرز تهیه کیک گلابی و زنجبیل سیب را جایگزین گلابی نمایید.

 

منبع :آوای سلامتی

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ